5+1 δωρεάν apps για να κατακτήσετε το Instagram

Viber Whatsapp Μοιράσου το
5+1 δωρεάν apps για να κατακτήσετε το Instagram

Με μηνιαίους ενεργούς χρήστες που φτάνουν το ένα δισσεκατομμύριο, με αξία που υπερβαίνει τα 100 δισ. δολάρια, δηλαδή 100 φορές μεγαλύτερη από το ποσό που πλήρωσε η Facebook για να αποκτήσει το πολυαγαπημένο του κοινού κοινωνικό δίκτυο – το 2012 αγοράστηκε από τον κολοσσό Facebook έναντι ενός μόνο δισεκατομμύριου δολαρίων - αλλά και την αποδοχή του στους νέους να ξεπερνά αυτή του μέχρι πρότινος δημοφιλούς Snapchat, tο «Insta» και οι «influencers» του ήρθαν σίγουρα για να μείνουν.

Η δημοφιλέστατη εσχάτως (ειδικά στις νεότερες ηλικίες) photo-sharing εφαρμογή έχει γίνει η αγαπημένη όλων γιατί όπως λένε, αναδεικνύει την «καλλιτεχνική» τους φύση.

Το ισχυρό δε αποτύπωμα της επιβεβαιώνει και το γεγονός πως χρησιμοποιείται ακόμα κι από τους επαγγελματίες του χώρου καθώς φυσικά και το ότι γύρω της ανθεί ένα παράλληλο σύμπαν εφαρμογών, που επικεντρώνεται στην επεξεργασία των φωτογραφιών μας.

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν να βαδίσουμε τον δρόμο των influencers κάνοντας τα «κλικ» μας θεαματικά; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5+1 εξ αυτών που θα αλλάξουν κατά πολύ τα πορτραίτα μας.

Τέλος υπάρχει λύση ακόμα και γι αυτούς που έχουν αδυναμία στο ασπρόμαυρο. Ο λόγος για την Black, η οποία διαθέτει πολλαπλά ασπρόμαυρα φίλτρα, όπως AGFA apx 400 ή Kodak TRI-x 400, fade, vignette ή curves τα οποία εμπλουτίζουν τις επιλογές σας στο ασπρόμαυρο ταμπλό.
 

Εάν τώρα στις χίλιες λέξεις που κρύβει μια εικόνα θέλετε να προσθέσετε μερικές ακόμα, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την Τypic.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία ενσωμάτωσης κειμένου σε μια φωτογραφία. Για την ακρίβεια έχει 165 fonts, και ακόμα 500 ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία αλλά κι 100 φίλτρα φωτογραφιών για αποτέλεσμα σαν γραμμένο με το χέρι...

Επιπλέον η Typic σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τις αποχρώσεις των εικόνων αλλά και να σώσετε τις φωτογραφίες σας μετά την επεξεργασία σε τετράγωνη, οριζόντια ή μορφή πορτραίτου.

Εάν πιστεύετε ότι η τελειότητα είναι άπιαστη τότε αξίζει να δοκιμάστε την Perfect 365. Αυτή η εφαρμογή εικονικού μακιγιάζ σας δίνει όλα τα εργαλεία για ένα εκθαμβωτικό πορτραίτο.

Οι Instagrammers που ψάχνουν το ιδανικό look έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με περισσότερα από 200 στυλ, τα οποία εφαρμόζονται στις φωτογραφίες με ένα απλό χτύπημα (ταπ).

Κραγιόν, σκιά, contouring, λεύκανση δοντιών περιλαμβάνονται εξίσου στην εφαρμογή. Ωστόσο κάποια από τα φίλτρα και τα εργαλεία είναι κλειδωμένα που σημαίνει ότι για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας θα πρέπει να κάνετε αγορές εντός της εφαρμογής.
 

Μιας και δεν θα υπήρχε Instagram αν δεν υπήρχαν selfies, χρειάζεστε σίγουρα μια εφαρμογή και για τα πορτραίτα σας.

Μια καλή επιλογή είναι η Facetune η οποία θα δώσει στις selfies σας τον καλύτερο δυνατό φωτισμό ώστε να κερδίσετε ακόμα περισσότερες καρδούλες σε κάθε ποστ. 

Στην περίπτωση των πορτραίτων η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ομορφύνετε τις λεπτομέρειες του προσώπου σας με μερικά απλά βήματα. Περιλαμβάνει φίλτρα για μακιγιάζ, εξαφανίζει τα σπυράκια, ξασπρίζει το χαμόγελό σας, σας αλλάζει χτένισμα, κάνει πιο έντονο το βλέμμα σας και γενικά κάνει ό,τι χρειάζεται για να μετατραπείτε σε έργο τέχνης...
 

Εάν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα φίλτρα, τότε θα χρειαστείτε την Αfterligh, τα αποτελέσματα της οποίας θα εντυπωσιάσουν σίγουρα τους ακολούθους σας.

Η εφαρμογή είναι δωρέαν, ωστόσο μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε αγορές εντός της - τα φίλτρα Instant Film Pack ή Wander Pack κοστίζουν 0,99 ευρώ το καθένα. Με αυτά θα δημιουργήσετε φωτογραφίες με μοναδική ατμόσφαιρα που θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στις χιλιάδες λήψεις που σκρολάρετε καθημερινά. 

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να δαπανήσετε χρήματα όμως, η δωρεάν έκδοση του Afterlight περιέχει πολλές διαφορετικές υφές και φίλτρα που μπορούν να εφαρμοστούν σε φωτογραφίες με μία μόνο κίνηση.

Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν επίσης ελεύθερη πρόσβαση σε 15 προεπιλεγμένα μοτίβα περικοπής, τα οποία βοηθούν κάθε φωτογραφία σας να ταιριάζει με τις διαστάσεις που απαιτεί το Instagram.
 

Στην συγκεκριμένη εφαρμογή θα βρείτε σχεδόν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ένα επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών διατηρώντας μάλιστα και τον πλήρη έλεγχο καθ’όλη την διάρκεια επεξεργασίας των φωτογραφιών. 

Η VSCO μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την λήψη φωτογραφιών τόσο με την μπροστινή όσο και με την οπίσθια κάμερα ενώ οι προηγμένες ρυθμίσεις της κάμερας μπορούν να ρυθμίσουν την έκθεση, το White Balance ή και το focus χειρονακτικά. 

Σύμφωνα με τους χρήστες η επεξεργασία των εικόνων είναι απλή και εύχρηστη. Ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες όμως μην ανησυχείτε. Με το που εγκαταστήσετε την VSCO στο smartphone σας, θα γίνετε μέλος μιας κοινότητας που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις φωτογραφικές δεξιότητές σας. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

08:18

Φορολογικές δηλώσεις: Στο «σκάνερ» της εφορίας τα εισοδήματα από ακίνητα – 10+1 γρίφοι και παγίδες του Ε2

08:00

Τράπεζες: Ισχυρά έσοδα, περαιτέρω μείωση NPEs και άλμα στην απόδοση ιδίων κεφαλαίων το α΄ τρίμηνο 2024 

00:01

Σολτς: Προσφέρθηκε ως διαμεσολαβητής μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας

23:51

Ερντογάν κατά Νετανιάχου και ΗΠΑ: Κανείς δεν μπορεί να απαιτεί από εμάς να μην μιλάμε για την Παλαιστίνη

23:32

Τριαντόπουλος: Τροποποίηση σχήματος στεγαστικής συνδρομής για το σεισμό στο Αρκαλοχώρι

23:30

Λιθουανία: Υποστηρίζει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στην Πολωνία

23:29

Επιβεβαιώνει ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν

23:22

Wall Street: Ράλι Νasdaq άνω του 2% λόγω Big Tech

22:52

Δένδιας: Δεσμεύτηκαν 2 δισ. ευρώ για αντιαεροπορικό και anti-drone θόλο

22:46

Πετρέλαιο: Τέλος στο πτωτικό σερί δύο εβδομάδων

22:30

Χρυσός: Διατήρησε τα κέρδη μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό

22:14

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην ανατολική Ταϊβάν

22:02

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες εθνικές εκλογές

21:36

Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους o Λευτέρης Πετρούνιας

21:21

Παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»

21:11

Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 10 εκατ. ευρώ

21:06

Στυλιανίδης για Βόρειες Σποράδες: Ίσως να έχουν και καλύτερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις από πέρυσι

20:56

ΕΛΑΣ: Τι αναφέρει για τον τετράωρο αποκλεισμό του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στο γραφείο του

20:46

Το Βέλγιο θα παραδώσει F-16 στην Ουκρανία

20:37

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,33 ευρώ ανά μετοχή

20:27

Τροχαία: Αυξημένα μέτρα ενόψει Πάσχα και Πρωτομαγιάς

20:18

Δένδιας: Δεν θα δοθούν S-300 στην Ουκρανία

20:09

Μιχαηλίδου: Οι πράσινες θέσεις εργασίας αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη ευκαιρία

20:00

Διεθνείς αγορές: Το ακριβό δολάριο προκαλεί αναταράξεις σε εμπορεύματα, νομίσματα

19:49

Μητσοτάκης: Η πρόληψη σώζει ζωές – Να φροντίσουμε να επενδύσουμε στην υγεία μας

19:40

Ευρωαγορές: Τα εταιρικά αποτελέσματα έφεραν κέρδη - Σε υψηλό εννέα ετών οι τραπεζικές μετοχές

19:33

ΑΑΔΕ: Νέo app για καταχώρηση ραντεβού διασύνδεσης ERP – POS

19:28

Στο σκαμνί «Σπαρτιάτες» και Ηλίας Κασιδιάρης στις 19 Ιουνίου

19:12

Καρέλιας: 86,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2023 - Μέρισμα 12,4 ευρώ ανά μετοχή

19:02

Trastor: Εισήγηση για διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider