Κλείνουν και οι παιδότοποι λόγω κοροναϊού

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κλείνουν και οι παιδότοποι λόγω κοροναϊού
Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδότοποι με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών.

Αναστέλλεται και η λειτουργία των παιδότοπων σε ολόκληρη τη χώρα, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού.

Χθες Τρίτη, με απόφαση της κυβέρνησης έκλεισαν τα σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα για 14 ημέρες. Η απόφαση αφορά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα σχολεία, τα ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια. Το μέτρο, όπως εξήγησε ο κ. Κικίλιας, είναι προληπτικό και έχει ως κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Μετά την απόφαση του για το κλείσιμο όλων των σχολείων για 14 ημέρες, αναστέλλεται και η λειτουργία των φροντιστήριων με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

IRIS: Από την 1η Δεκεμβρίου η υποχρεωτική εφαρμογή για όλες τις επιχειρήσεις – Παράταση ενός μήνα

Ακίνητα: Ποιες είναι οι τάσεις στα ενοίκια - Σε ποιες κατοικίες στρέφονται οι μισθωτές

Ποιοι Έλληνες εργάζονται έως και 49 ώρες την εβδομάδα - Πόσο δουλεύει ο μέσος Ευρωπαίος

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider