Star Wars: Δεν ικανοποιούν τα 176 εκατ. δολάρια στα Box Office

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Star Wars: Δεν ικανοποιούν τα 176 εκατ. δολάρια στα Box Office
Η τελευταία ταινία της τριλογίας Star Wars φαίνεται πως είχε καλύτερη πορεία εκτός Αμερικής.

Χαμηλότερα έσοδα από τα προβλεπόμενα «έφερε» στα Box Office η νέα ταινία Star Wars και η τελευταία της τριλογίας του Skywalker.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιευμένα έσοδα, το «Star Wars: The Rise of Skywalker» συγκέντρωσε 176 εκατ. δολάρια κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής στις ΗΠΑ, το οποίο είναι το τρίτο υψηλότερο κινηματογραφικό «άνοιγμα» για το 2019 στις ΗΠΑ.

Τα 179 εκατ. δολάρια δεν είναι «άσχημα» για τα ταμεία της Lucas Film, ειδικά μετά τις «μέτριες» κριτικές που έλαβε η ταινία μετά την πρεμιέρα της. Όμως, σίγουρα δεν έπιασε τις προβλέψεις που εκτιμούσαν περί τα 200 εκατ. δολάρια στο πρώτο τριήμερο προβολής.

Συνολικά 374 εκατ. δολάρια σε διεθνές επίπεδο

Η τελευταία ταινία της τριλογίας φαίνεται πως είχε καλύτερη πορεία εκτός Αμερικής, όπου κατέγραψε έσοδα ύψους 198 εκατ. δολαρίων, συγκεντρώνοντας συνολικά 374 εκατ. δολάρια σε διεθνές επίπεδο.

Όπως αναφέρεται, το «The Rise of Skywalker» είχε μικρότερα έσοδα από ότι οι δύο προηγούμενες ταινίες της τριλογίας. Το «The Force Awakens» συγκέντρωσε 247 εκατ. δολάρια κατά το πρώτο τριήμερο προβολής και το «The Last Jedi» συγκέντρωσε 220 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider