Star Wars: 75.000 δολάρια για ένα κράνος Stormtrooper (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Star Wars: 75.000 δολάρια για ένα κράνος Stormtrooper (pics)
Ο οίκος Sotheby's βγάζει σε δημοπρασία 100 αυθεντικά αντικείμενα της ταινίας Star Wars, με τις τιμές να χτυπάνε «κόκκινο».

Στο σφυρί βγαίνουν αυθεντικά αντικείμενα των ταινιών Star Wars από τον οίκο δημοπρασιών Sotheby's. Η διαδικτυακή δημοπρασία θα λήξει στις 13 Δεκεμβρίου με τους συλλέκτες και τους fan των ταινιών επιστημονική φαντασίας να «παίζουν τα ρέστα» τους προσπαθώντας να αποκτήσουν ένα αυθεντικό αντικείμενο της ταινίας.

Τα φώτα μέχρι στιγμής έχει τραβήξει το αυθεντικό κράνος Stormtrooper του 1976 το οποίο εκτιμάται πως θα ξεκινήσει από την τιμή των 35.000 δολαρίων και πιθανόν να «εκτιναχθεί» στα 75.000 δολάρια.

Κράνος
Κράνος Stormtrooper (photo Sotheby's)

Επίσης, ανάμεσα στα 100 αντικείμενα τα οποία θα βγούνε σε δημοπρασία θα είναι και ένα κράνος του C-3PO, το οποίο δημιουργήθηκε για την ταινία «The Return of the Jedi το 1983, με την τιμή του να εκτιμάται στα 20.000 δολάρια. Αφίσες και πόστερ της ταινίας ξεκινούν από τα 400 δολάρια και φτάνουν μέχρι και τα 12.000 δολάρια.

Αντίστοιχα μινιατούρες από τους ήρωες της ταινίας κυμαίνονται μεταξύ 500 - 2.000 δολαρίων.

Τέλος από τον οίκο Sotheby's θα δημοπρατηθεί και ένα κράνος του Darth Vader, σχεδιασμένο από τον σκηνοθέτη και καλλιτέχνη Clive Baker, με την τιμή του να ξεκινά από τα 5.000 δολάρια.

Star Wars
Darth Vader

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider