Star Wars 9: Οι πρώτες προβλέψεις για τα έσοδα του «The Rise of Skywalker» (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Star Wars 9: Οι πρώτες προβλέψεις για τα έσοδα του «The Rise of Skywalker» (vid)
Οι προβλέψεις δείχνουν πως το «The Rise of Skywalker» μπορεί να ξεπεράσει το «The Last Jedi» στα box office του πρώτου Σαββατοκύριακου προβολής.

Κέρδη κοντά στα 200 εκατ. δολάρια αναμένεται να φέρει στα ταμεία της Lucasfilm και της Bad Robot Productions, το ένατο επεισόδιο του Star Wars, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του MovieWeb.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις προβλέπουν πως το ένατο επεισόδιο του star Wars Saga και το τελευταίο της τριλογίας του Skywalker «The Rise of Skywalker», θα φέρει έσοδα που θα κυμαίνονται μεταξύ των 185 εκατ. δολαρίων και των 225 εκατ. δολαρίων.

Συγκριτικά, η ταινία «The Force Awakens» έφτασε τα 248 εκατ. δολάρια, κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής, το οποίο κατέκτησε την πρωτιά για το πιο κερδοφόρο Σαββατοκύριακο πρεμιέρας, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ενώ, η ταινία «The Last Jedi» «άνοιξε» με λίγο πάνω από 200 εκατ. δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά στα συνολικά έσοδα στο box office της ταινίας, οι εκτιμήσεις τοποθετούν τα κέρδη οπουδήποτε μεταξύ των 550 εκατ. δολαρίων και των 750 εκατ. δολαρίων, εντός των ΗΠΑ.

Φυσικά πρόκειται για ταινία Star Wars οπότε οι εκτιμήσεις για τα κέρδη είναι αισιόδοξες και τα έσοδα θα είναι τεράστια, χωρίς το φόβο να μην έχει επιτυχία. Η μόνη σύγκριση γίνεται μεταξύ των υπολοίπων ταινιών του Saga.

Ειδικά στην περίπτωση του 9ου επεισοδίου όμως, ο «θόρυβος» που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι θετικός και φαίνεται πως ο παραγωγός και σκηνοθέτης J.J. Abrams θα ολοκληρώσει την τριλογία με θετικό πρόσημο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider