Η LinkedIn απολύει σχεδόν 700 εργαζομένους λόγω περικοπών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η LinkedIn απολύει σχεδόν 700 εργαζομένους λόγω περικοπών
Σε σχεδόν 700 απολύσεις εργαζομένων θα προχωρήσει η LinkedIn, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα η εταιρεία ιδιοκτησίας της Microsoft, κάνοντας λόγο για ανάγκη περικοπών.

Σε σχεδόν 700 απολύσεις εργαζομένων θα προχωρήσει η LinkedIn, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα η εταιρεία ιδιοκτησίας της Microsoft.

Σύμφωνα με το CNBC, το οποίο έλαβε γνώση της επιστολής της διοίκησης προς τους εργαζόμενους, η πλειοψηφία των περικοπών θα αφορά κυρίως στους εργαζομένους του κλάδου των μηχανικών, ενώ περικοπές σημειώθηκαν και στους τομείς των οικονομικών και του ανθρώπινου δυναμικού.

Υπενθυμίζεται πως η LinkedIn είδε τα έσοδά της να αυξάνονται μόλις κατά 5% στο τελευταίο τρίμηνο, με την ανάπτυξη του τζίρου να υποχωρεί για όγδοο διαδοχικό τρίμηνο.

Σημειώνεται τέλος, πως η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιανουάριο την πρόθεσή της να προχωρήσει σε 10.000 απολύσεις, καθώς ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται αντιμέτωπος με μείωση του ρυθμού αύξησης των εσόδων, γεγονός που ωθεί τον CEO Satya Nadella να προχωρήσει σε κινήσεις για την μείωση των δαπανών της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Rite Aid: Αίτηση πτώχευσης για την χρεωμένη αλυσίδα φαρμακείων - Κλείνει καταστήματα στις ΗΠΑ

Σε χαμηλό 8ετίας το ισραηλινό νόμισμα - «Κατρακυλά» για έκτη μέρα το σέκελ

Σε τροχιά για τα 28.000 δολάρια το Bitcoin - «Αέρας» ανόδου στα cryptos

gazzetta
gazzetta reader insider insider