Σκλαβενίτης: Άνοιξε τις πύλες του το νέο hypermarket στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκλαβενίτης: Άνοιξε τις πύλες του το νέο hypermarket στη Νέα Φιλαδέλφεια
Πρόκειται για το ακίνητο που φιλοξενούσε για δεκαετίες τα γραφεία της εταιρείας MAVA-Renault, δίνοντας μάλιστα το όνομά του στον ομώνυμο κόμβο επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Άνοιξε τις πύλες του το νέο hypermarket της Σκλαβενίτης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, επί της οδού Λαχανά 12 στο 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Πρόκειται για το ακίνητο που φιλοξενούσε για δεκαετίες τα γραφεία της εταιρείας MAVA-Renault, δίνοντας μάλιστα το όνομά του στον ομώνυμο κόμβο επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, βαφτίζοντάς τον «κόμβο Ρενό». Το συγκεκριμένο ακίνητο πέρασε στη Σκλαβενίτης μετά από πλειστηριασμό το φθινόπωρο του 2021.

Το 33o hypermarket της Σκλαβενίτης – Τι θα διαθέτει

Αυτό είναι το 33ο hypermarket της αλυσίδας που εκτείνεται σε συνολική έκταση 16.500 τ.μ., με εκθεσιακούς χώρους 4.700 τ.μ. και το οποίο θα απασχολεί περισσότερους από 230 ανθρώπους. Να σημειωθεί, μάλιστα, πώς αυτό είναι το πρώτο κατάστημα που ανοίγει η αλυσίδα στην Αττική ως «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ».

Το νέο hypermarket διαθέτει όλα τα βασικά τμήματα και επιπλέον Αρτοζαχαροπλαστείο, Ιχθυοπωλείο, Έτοιμα Φαγητά, Τμήμα Beauty, Βιβλιοπωλείο, Παιχνίδια, Είδη σπιτιού και εποχικά είδη, Καφετέρια, Παιδότοπο, Ανθοπωλείο.

Διαθέτει, επιπλέον, δύο υπόγεια parking και ένα parking στο δώμα, με περισσότερες από 200 θέσεις στάθμευσης συνολικά.

Υψηλής ενεργειακής απόδοσης το κατάστημα

Το εν λόγω κατάστημα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθώς περιλαμβάνει φωτοβολταϊκό πάρκο με πάνω από 500 πάνελ στο στέγαστρο του κτηρίου με σύστημα net metering, φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς και συστήματα ενεργειακής διαχείρισης.

Η εν λόγω αναπτυξιακή κίνηση εντάσσεται, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, στο συνολικό επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης το οποίο εστιάζει σταθερά στην αναβάθμιση του δικτύου των καταστημάτων της, στη λειτουργία νέων σημείων και στην επέκταση του Σκλαβενίτης eMarket.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αλκοολούχα ποτά: Η ακτινογραφία των ελληνικών εξαγωγών και οι αντοχές κόντρα στις κρίσεις – «Βασιλιάς» το ούζο

H πληθωριστική κρίση δεν «λύγισε» την αγορά φρέσκων προϊόντων - Η εικόνα παγκοσμίως

Παίρνει μπρος η νέα βιομηχανική μονάδα της Megaplast στη Θήβα – Το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο της εξαγωγικής εταιρείας

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider