Παράταση σε προσκλήσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παράταση σε προσκλήσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»
Παρατείνεται έως 11 Ιουνίου 2021 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης. Ποιους αφορά.

Τροποποιήσεις σε προσκλήσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», που περιλαμβάνουν και παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων από τους ΟΤΑ, υπεγράφησαν από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Συγκεκριμένα:

Α. Παρατείνεται έως 11 Ιουνίου 2021 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης, για τις προσκλήσεις ΑΤ04, ΑΤ06, ΑΤ07, ΑΤ08, ΑΤ09 και ΑΤ11 του προγράμματος.

Β. Κατ' εξαίρεση, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης παρατείνεται έως 30 Σεπτεμβρίου 2021 για όλες τις προσκλήσεις, (πλην της ΑΤ14 του προγράμματος η οποία δεν θα λάβει άλλη παράταση), για τους δήμους που προήλθαν από τη διάσπαση «καλλικρατικών» δήμων το 2019 και που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Τρικάλων και από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020, σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου, Ικαρίας και Χίου.

Γ. Στην πρόσκληση ΑΤ06 («Αστική Αναζωογόνηση») ορίζεται ότι οι περιφέρειες δεν έχουν περιορισμό ως προς τα επιμέρους υποέργα ούτε ως προς το ύψος του προϋπολογισμού της πρότασης που θα υποβάλουν, προκειμένου να τους παρασχεθεί περαιτέρω ευελιξία κατά την υποβολή προτάσεών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Οι Δήμοι να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «Αντώνης Τρίτσης»

gazzetta
gazzetta reader insider insider