Γερμανία: Νέα απεργία των σιδηροδρομικών στις 23 και 24 Αυγούστου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Νέα απεργία των σιδηροδρομικών στις 23 και 24 Αυγούστου
Το συνδικάτο των μηχανοδηγών της δημόσιας εταιρείας των γερμανικών σιδηροδρόμων Deutsche Bahn κάλεσε σήμερα σε νέα απεργία, θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Αυγούστου.

Το συνδικάτο των μηχανοδηγών της δημόσιας εταιρείας των γερμανικών σιδηροδρόμων Deutsche Bahn κάλεσε σήμερα σε νέα απεργία η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Αυγούστου, μετά την κινητοποίηση της περασμένης εβδομάδας που είχε μεγάλη συμμετοχή.

Η απεργία, που έχει στόχο την άσκηση πίεσης στις μισθολογικές διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, πρόκειται να αρχίσει στις 02:00 της Δευτέρας (03:00 ώρα Ελλάδας) και θα διαρκέσει 48 ώρες, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδικάτου GDL των μηχανοδηγών Κλάους Βεζέλσκι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, διευκρινίζοντας πως η λειτουργία των τρένων μεταφοράς εμπορευμάτων θα επηρεαστεί από αύριο, Σάββατο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διαφωνίες στην ΕΕ για τους νέους φόρους στα καύσιμα – Οι κόκκινες γραμμές και το «no go» του Κ. Πιερρακάκη

Μπαράζ πληρωμών ξεκινάει στις 25/11 - Πότε θα πληρωθούν συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι

Ρεύμα: Οφειλή 500 εκατ. ευρώ στους προμηθευτές – Ζητούν άμεση κρατική ενίσχυση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider