Εκλογές στη Σλοβενία: Μάχη «στήθος με στήθος» για το φιλελεύθερο και το φιλοτραμπικό κόμμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εκλογές στη Σλοβενία: Μάχη «στήθος με στήθος» για το φιλελεύθερο και το φιλοτραμπικό κόμμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το Κίνημα για την Ελευθερία (GS) του Ρόμπερτ Γκολόμπ εξασφαλίζει το 29,9% των ψήφων, ενώ το Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDS) του Γιάνες Γιάνσα έπεται με το 27,5%.

Τελευταία ενημέρωση 23:54

Το φιλελεύθερο κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Γκολόμπ, το Κίνημα για την Ελευθερία (GS), και η παράταξη του πρώην πρωθυπουργού, του τραμπικού Γιάνες Γιάνσα, το Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDS), εξασφαλίζουν από 28% περίπου των ψήφων μετά την καταμέτρηση του 90% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές στην Σλοβενία.

Πέντε ακόμη κόμματα αναμένεται να εισέλθουν στο σλοβενικό κοινοβούλιο και βάσει των πιθανών συμμαχιών, κανένα από τα δύο στρατόπεδα δεν φαίνεται σε θέση να εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία των 90 εδρών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Εφορία: Έκρηξη 30% του αριθμού των οφειλετών τον Μάρτιο

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider