Οικονόμου για Τσίπρα: «Καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του "τραμπισμού αλά γκρέκα"»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου για Τσίπρα: «Καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του "τραμπισμού αλά γκρέκα"»
«Ο κ. Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική δήλωση, ο κ. Οικονόμου αναφέρει πως «ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση, χωρίς να διευκρινίσει ότι αυτό του επιβάλλει η ιδεολογία του. Για αυτό και η υπόσχεσή του ότι δεν θα το ξανακάνει έχει τόση αξιοπιστία όση και ότι ο ήλιος θα βγει από τη Δύση.

Την ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε χαμηλά δεκαετίας, οι εργαζόμενοι στη χώρα ξεπερνούν μετά από πολλά χρόνια τα 4 εκατ., οι φόροι έχουν μειωθεί δραστικά και οριστικά και η κυβέρνηση τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά.

Επειδή αδυνατεί να πει κάτι ουσιαστικό για τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων και της πατρίδας, καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του "τραμπισμού αλά γκρέκα": τη μυθομανή σκανδαλολογία, την ηθική σπίλωση, τα ψέματα και την πολιτική εξαχρείωση» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι δύσκολες στιγμές του Κυριάκου στην Κομοτηνή - Βενιζέλος σε γραμμή Σαμαρά για πρώτο μνημόνιο και Κυριάκου για ελληνοτουρκικά

Black Friday: Η μεγάλη «μάχη» άρχισε

Τι θέλουν επιτέλους οι αγρότες και είναι συνέχεια στους δρόμους, αφού η κυβέρνηση λέει ότι ικανοποιεί τα αιτήματά τους;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider