Γερμανία: Η συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας δεν στρέφεται εναντίον άλλων εταίρων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Η συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας δεν στρέφεται εναντίον άλλων εταίρων
Γερμανική Bundestag
«Η γερμανική κυβέρνηση έλαβε γνώση της συμφωνίας μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας για τη δημιουργία στρατηγικής εταιρικής σχέσης και συνεργασίας στην πολιτική ασφάλειας και άμυνας».

Η ελληνογαλλική συμφωνία «περιέχει σαφείς αναφορές στην ιδιότητα (των δυο χωρών) ως κρατών - μελών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και δεν στρέφεται εναντίον άλλων εταίρων», ανέφερε το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Η γερμανική κυβέρνηση έλαβε γνώση της συμφωνίας μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας για τη δημιουργία στρατηγικής εταιρικής σχέσης και συνεργασίας στην πολιτική ασφάλειας και άμυνας.

Πρόκειται για μια διμερή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας η οποία περιέχει σαφείς αναφορές στην ιδιότητά τους ως κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ και δεν στρέφεται εναντίον άλλων εταίρων», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Σεπτεμβρίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Η Alter Ego Media μπαίνει στη live ψυχαγωγία

«Λουκέτο» σε 204 καταστήματα ΕΛΤΑ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider