27-05-2021 | 11:20

Νοσοκομειακές παροχές

Μοιράσου το
Νοσοκομειακές παροχές

Η νοσηλεία σίγουρα δεν είναι για κανέναν μια ευχάριστη κατάσταση, ειδικά τον τελευταίο χρόνο όπου τα νοσοκομεία, δέχονται πρωτόγνωρες πιέσεις στην υπερπροσπάθεια να ανταποκριθούν στις συνθήκες πανδημίας.

Στο ήδη βεβαρημένο και αποκαμωμένο δημόσιο συστήματα υγείας, με τις τόσες παθογένειες και δυσκολίες της Ελλάδας της δεκαετής οικονομικής κρίσης, ήρθαν να προστεθούν οι γεμάτες από ασθενείς covid ΜΕΘ, οι αναβολές προγραμματισμένων χειρουργείων, η μετατροπή κλινικών δημόσιων νοσοκομείων σε κλινικές covid, οι εξαντλημένοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Η ανασφάλεια των πολιτών μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μαζί με το φόβο, που λειτουργεί ανασταλτικά στο να επισκεφτεί κάποιος μία δομή δημόσιας υγείας υπό την απειλή της διασποράς του ιού.

Εικόνα

 
Το τέλος του 2020 εμφάνισε αύξηση στον κλάδο υγείας της ασφαλιστικής αγοράς με ποσοστό άνω του 8% σε σχέση με το 2019 που ήταν μια σχετικά καλή χρονιά για τον κλάδο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πολλά νέα ασφαλιστήρια που ήρθαν από τους ανθρώπους που αντιλήφθηκαν ότι ένα αξιόπιστο ασφαλιστικό συμβόλαιο νοσηλείας θα τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή και άρτια υγειονομική περίθαλψη χωρίς αναβολές για εκείνους και τους ανθρώπους που αγαπάνε.
 
 Σε αυτή τη συγκυρία, η ιδιωτική ασφάλιση έχει έναν μεγάλο κοινωνικό ρόλο να παίξει. Μέσα από τα νοσοκομειακά προγράμματα, μπορεί να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας καθώς και πλήρη γκάμα παροχών πρωτοβάθμιας υγείας.   

Οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, γνωρίζουν σε βάθος όλες τις παροχές της ιδιωτικής όσο και της κοινωνικής ασφάλισης και μπορούν να προτείνουν την ιδανική ασφαλιστική λύση στον ασφαλισμένο, ώστε να ωφεληθεί στο μέγιστο βαθμό από την ταυτόχρονη χρήση των δύο φορέων.

Νοσοκομειακές παροχές 

Εικόνα

Επιλέγοντας ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας, έχετε  πρόσβαση σε όλα τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού. Επίσης, επιλέγετε ελεύθερα τον ιατρό και το θεραπευτήριο που σας εξυπηρετεί.  Τα σημερινά νοσοκομειακά προγράμματα, είναι ευέλικτα και σύγχροντα στην χρήση τους. Καλύπτουν νοσηλείες από ασθένεια ή ατύχημα συνήθως μέχρι ένα μεγάλο όριο, της τάξης των εκατομμυρίων ευρώ. Είτε πρόκειται για μια απλή ίωση ή μια πολύ σοβαρή ασθένεια, σας εξασφαλίζουν ποιοτικές παροχές υγείας. 

Στις παροχές αυτές προστίθενται επιπλέον υπηρεσίες υγείας όπως: κάλυψη εξόδων μικροατυχημάτων, κάλυψη επείγουσας μεταφοράς, κάλυψη εξόδων παραμονής συνοδού στο δωμάτιο, επίδομα αποκατάστασης σε σοβαρά ατυχήματα και ασθένειες, κάλυψη διαδοχικών νοσηλειών(χημειοθεραπείες κλπ), δεύτερη ιατρική γνώμη και πολλά άλλα. 

Αν  στα παραπάνω προσθέσετε το γεγονός πως τα ασφάλιστρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι χαμηλότερα και απο την ασφάλιση ενός μέσου αυτοκινήτου, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ιωάννης Αδαμόπουλος
Ιωάννης Αδαμόπουλος

Ο κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος είναι οικονομολόγος και διευθυντής γραφείου ασφαλιστικής εταιρείας www.adamopoulosi.gr.