Νοσοκομειακές παροχές

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νοσοκομειακές παροχές
Επιλέγοντας ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας, έχετε πρόσβαση σε όλα τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού.

Η νοσηλεία σίγουρα δεν είναι για κανέναν μια ευχάριστη κατάσταση, ειδικά τον τελευταίο χρόνο όπου τα νοσοκομεία, δέχονται πρωτόγνωρες πιέσεις στην υπερπροσπάθεια να ανταποκριθούν στις συνθήκες πανδημίας.

Στο ήδη βεβαρημένο και αποκαμωμένο δημόσιο συστήματα υγείας, με τις τόσες παθογένειες και δυσκολίες της Ελλάδας της δεκαετής οικονομικής κρίσης, ήρθαν να προστεθούν οι γεμάτες από ασθενείς covid ΜΕΘ, οι αναβολές προγραμματισμένων χειρουργείων, η μετατροπή κλινικών δημόσιων νοσοκομείων σε κλινικές covid, οι εξαντλημένοι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Η ανασφάλεια των πολιτών μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μαζί με το φόβο, που λειτουργεί ανασταλτικά στο να επισκεφτεί κάποιος μία δομή δημόσιας υγείας υπό την απειλή της διασποράς του ιού.

Το τέλος του 2020 εμφάνισε αύξηση στον κλάδο υγείας της ασφαλιστικής αγοράς με ποσοστό άνω του 8% σε σχέση με το 2019 που ήταν μια σχετικά καλή χρονιά για τον κλάδο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πολλά νέα ασφαλιστήρια που ήρθαν από τους ανθρώπους που αντιλήφθηκαν ότι ένα αξιόπιστο ασφαλιστικό συμβόλαιο νοσηλείας θα τους εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή και άρτια υγειονομική περίθαλψη χωρίς αναβολές για εκείνους και τους ανθρώπους που αγαπάνε.

Σε αυτή τη συγκυρία, η ιδιωτική ασφάλιση έχει έναν μεγάλο κοινωνικό ρόλο να παίξει. Μέσα από τα νοσοκομειακά προγράμματα, μπορεί να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας καθώς και πλήρη γκάμα παροχών πρωτοβάθμιας υγείας.

Οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, γνωρίζουν σε βάθος όλες τις παροχές της ιδιωτικής όσο και της κοινωνικής ασφάλισης και μπορούν να προτείνουν την ιδανική ασφαλιστική λύση στον ασφαλισμένο, ώστε να ωφεληθεί στο μέγιστο βαθμό από την ταυτόχρονη χρήση των δύο φορέων.

Νοσοκομειακές παροχές

Επιλέγοντας ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα για εσάς και την οικογένειά σας, έχετε πρόσβαση σε όλα τα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού. Επίσης, επιλέγετε ελεύθερα τον ιατρό και το θεραπευτήριο που σας εξυπηρετεί. Τα σημερινά νοσοκομειακά προγράμματα, είναι ευέλικτα και σύγχροντα στην χρήση τους. Καλύπτουν νοσηλείες από ασθένεια ή ατύχημα συνήθως μέχρι ένα μεγάλο όριο, της τάξης των εκατομμυρίων ευρώ. Είτε πρόκειται για μια απλή ίωση ή μια πολύ σοβαρή ασθένεια, σας εξασφαλίζουν ποιοτικές παροχές υγείας.

Στις παροχές αυτές προστίθενται επιπλέον υπηρεσίες υγείας όπως: κάλυψη εξόδων μικροατυχημάτων, κάλυψη επείγουσας μεταφοράς, κάλυψη εξόδων παραμονής συνοδού στο δωμάτιο, επίδομα αποκατάστασης σε σοβαρά ατυχήματα και ασθένειες, κάλυψη διαδοχικών νοσηλειών(χημειοθεραπείες κλπ), δεύτερη ιατρική γνώμη και πολλά άλλα.

Αν στα παραπάνω προσθέσετε το γεγονός πως τα ασφάλιστρα σε κάποιες περιπτώσεις είναι χαμηλότερα και απο την ασφάλιση ενός μέσου αυτοκινήτου, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:53

Μελόνι: «H Ιταλία είναι διατεθειμένη να προσφέρει μονάδες του ναυτικού της στη Μέση Ανατολή»

23:34

Η ΕΕ παρουσιάζει το πρώτο σχέδιο δράσης για την εφαρμογή του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

23:18

ΥΠΕΞ Ιράν: «Το εμπλουτισμένο ουράνιο δεν θα μεταφερθεί πουθενά»

23:13

Μπαράζ ρεκόρ στην Wall Street μετά το άνοιγμα του Ορμούζ

22:56

Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της μεταρρύθμισης στην αγορά εργασίας

22:42

Πτώση 12% για το πετρέλαιο - Στα 90 δολάρια «προσγειώθηκε» το brent

22:24

ΕΕ: Κατά 26% μειώθηκαν οι εξαγωγές προς τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο - Ο ρόλος των δασμών

22:13

Κομβόι εκτοπισμένων επιστρέφουν στον νότιο Λίβανο - Συντρίμμια χιλιάδες σπίτια

21:58

Θεμιστοκλέους: Το ΕΣΥ σήμερα έχει το περισσότερο προσωπικό που είχε ποτέ

21:49

Τάνκερ και φορτηγά πλοία κατευθύνονται προς το Ορμούζ μετά την άρση της απαγόρευσης

21:33

Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια και διευρύνουν τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας

21:22

Ιράν: «Υπάρχουν ακόμη σημαντικές διαφορές με τις ΗΠΑ - Απαιτούνται σοβαρές διαπραγματεύσεις»

21:15

Κοινοπραξία τηλεπικοινωνιακών κολοσσών κινείται για την εξαγορά της γαλλικής SFR έναντι 20 δισ.

20:54

Λίβανος: Ο πρόεδρος Αούν λέει ότι δεν θα γίνουν εδαφικές παραχωρήσεις στο Ισραήλ

20:41

Υπουργός Οικονομικών Σ. Αραβίας: «Πολύ εύθραυστη» παραμένει η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

20:25

ΕΟΔΥ: «Για κάθε γενιά, τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή»

20:00

Οι προϋποθέσεις για την αναβάθμιση της Ελλάδας στην κατηγορία Α

20:00

Μητσοτάκης: Πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης

19:54

Μακρόν: Ζητάμε να ανοίξουν εκ νέου, άμεσα και άνευ όρων τα Στενά του Ορμούζ

19:53

Reuters: Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις αποστολές όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω πολέμου

19:42

Επιφυλακτικές οι ναυτιλιακές εταιρείες για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

19:33

Γκουτέρες: «Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ»

19:28

«Άλμα» ελέω... Ορμούζ στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

19:10

Προβληματίζουν τον ΠΟΥ οι ιοί της γρίπης των πτηνών

19:00

Το Rebrain Greece φέρνει κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο Λονδίνο στις 9 Μαΐου

18:58

Η πρώτη γυναίκα με πάνω από 200 εκατομμύρια πωλήσεις singles

18:52

Τζιτζικώστας: Η ΕΕ διαθέτει επαρκή καύσιμα για αεροσκάφη για το επόμενο διάστημα

18:38

Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Εσθονίας στην Ελλάδα, από 19 έως 22 Απριλίου

18:38

Παπουτσάνης: Στα 0,047 ευρώ/μετοχή το μέρισμα του 2025, από 27/4 οι πληρωμές

18:30

Οι πιλότοι της Lufthansa θα απέχουν βραχυπρόθεσμα από απεργιακές κινητοποιήσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider