Παπαθανάσης: Kαλάθι του νοικοκυριού και market pass θα καλύπτουν το 70% της επιβάρυνσης του πληθωρισμού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παπαθανάσης: Kαλάθι του νοικοκυριού και market pass θα καλύπτουν το 70% της επιβάρυνσης του πληθωρισμού
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Kαλάθι του νοικοκυριού και market pass θα καλύπτουν το 70% της επιβάρυνσης του πληθωρισμού» τονίζει ο κ. Παπαθανάσης.

Το καλάθι του νοικοκυριού μείωσε κατά 16% τις τιμές των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτό, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Mιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ακόμα ότι όσες οικογένειες αγοράζουν προϊόντα μόνο από το καλάθι και χρησιμοποιήσουν και το market pass θα καλύψουν το 70% της επιβάρυνσης που έχει προκαλέσει ο πληθωρισμός.

Τέλος, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης επεξεργάζεται σχέδιο με το οποίο θα προστεθούν στο καλάθι του νοικοκυριού επώνυμα προϊόντα δίπλα στα ιδιωτικής ετικέτας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροδιαφυγή-οικονομικό έγκλημα: Εξπρές έλεγχοι και διώξεις - Στενότερη συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI»

Μπόνους μετεγκατάστασης στην περιφέρεια ύψους 10.000€ και προκαταβολή για τα έξοδα μετακίνησης

Εκτός τα δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς ρεύματος - Εξετάζεται η λύση της ΑΑΔΕ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider