Γεωργιάδης: Το Χρηματιστήριο πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα των περασμένων ετών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Το Χρηματιστήριο πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα των περασμένων ετών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο υπουργός σημείωσε ότι η διεθνής συγκυρία είναι δύσκολη «αλλά δεν μένουμε πίσω από εύκολες δικαιολογίες, διότι ευκαιρίες παρουσιάζονται και σε τέτοιες εποχές».

Στις δυνατότητες του ελληνικού χρηματιστηρίου, «καθώς η χώρα επιστρέφει με δυναμικότητα στην παγκόσμια οικονομία» αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο διεθνές συνέδριο με τίτλο «The Future of Sustainable Finance» που διοργανώνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Ο υπουργός είπε πως, τώρα, που η χώρα επιστρέφει με δυναμικότητα στην παγκόσμια οικονομία, το χρηματιστήριο πρέπει να ξεκολλήσει από το τέλμα των περασμένων ετών, με τολμηρές πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση και τους επιχειρηματίες και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση είναι έτοιμη για το ρόλο αυτό με σκοπό να προσελκύσουμε μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας».

Ο υπουργός σημείωσε ότι η διεθνής συγκυρία είναι δύσκολη «αλλά δεν μένουμε πίσω από εύκολες δικαιολογίες, διότι ευκαιρίες παρουσιάζονται και σε τέτοιες εποχές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροαπαλλαγές και ντίζελ στο ραντάρ της Κομισιόν: Οι συστάσεις και το μικρό καλάθι στήριξης

Η ρελάνς Μητσοτάκη στον Τσίπρα για την έξοδο από τα μνημόνια - Ο μεταγραφικός πυρετός στο ΠΑΣΟΚ - Το debate που ζητά η Καρυστιανού

Το Ozempic, οι υψηλές τιμές στα κόκκινα κρέατα και η εξαγορά της Νιτσιάκος

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider