Handelsblatt: Η ελληνική οικονομία αφήνει πίσω την πανδημία με καλές προοπτικές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Handelsblatt: Η ελληνική οικονομία αφήνει πίσω την πανδημία με καλές προοπτικές
Η εφημερίδα σημειώνει πως «Η ελληνική οικονομία αφήνει πίσω της την πανδημία γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Το Χρηματιστήριο Αθηνών θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό».

H εφημερίδα Handelsblatt από το Ντίσελντορφ αναφέρεται με ρεπορτάζ της στην ελληνική οικονομία και το επιγράφει με τον τίτλο «Καλές προοπτικές, ευνοϊκές αξιολογήσεις». Η εφημερίδα σημειώνει πως «Η ελληνική οικονομία αφήνει πίσω της την πανδημία γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Το Χρηματιστήριο Αθηνών θα μπορούσε να επωφεληθεί από αυτό. Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να είναι σε θέση να αντέξουν τις έντονες διακυμάνσεις των τιμών».

Και λίγο παρακάτω γράφει: « Ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Athex Composite, κατέγραψε συν 50% το 2019. Αυτό ήταν κορυφαίο παγκοσμίως. Τώρα πολλοί αναλυτές βλέπουν ξανά ευκαιρίες εισόδου. Οι αναλυτές της μεγάλης βρετανικής τράπεζας HSBC συνιστούν στην παρούσα φάση να υπερκτιμηθεί η αξία των ελληνικών μετοχών. Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs βλέπει τον Athex Composite με τις 60 μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές εταιρείες στις 1000 μονάδες στο τέλος του έτους, δηλαδή 11% πάνω από το τρέχον επίπεδο».

Πηγή: DW

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider