ΑΚΤΩΡ: Στα Χανιά ο κ. Παναγιωτόπουλος – Ολοκληρώνεται έργο αποκατάστασης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΚΤΩΡ: Στα Χανιά ο κ. Παναγιωτόπουλος – Ολοκληρώνεται έργο αποκατάστασης
Τα Χανιά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ, Χρ. Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών στο πλαίσιο της Επιθεώρησης του Γενικού Γραμματέα.

Στα Χανιά παρευρέθηκε ο Προέδρος της ΑΚΤΩΡ, Χρ. Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών στο πλαίσιο της Επιθεώρησης του Γενικού Γραμματέα στα έργα αποκατάστασης κατολισθητικών φαινομένων στην Κρήτη.

Πρόκειται για επτά έργα σε περιοχές, κυρίως στην Περιφερειακή Ενότητα των Χανίων, αλλά και σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, όπου εκδηλώθηκαν εκτεταμένα πλημμυρικά φαινόμενα και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να γίνουν οι επείγουσες εργασίες που χρειάζονται για την πλήρη αποκατάσταση αυτών των περιοχών.

Ανάδοχος εταιρεία για το έργο αντιµετώπισης των κατολισθητικών φαινοµένων στις θέσεις Μαυροµούστακο και Μεγάλα Χωράφια του Β.Ο.Α.Κ., στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες είναι η εταιρεία ΑΚΤΩΡ.

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, κ. Γιώργος Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή τη παρουσία μας στην Κρήτη για το μεγάλο έργο του ΒΟΑΚ, είδαμε ένα μικρότερο αλλά σημαντικό αντικατολισθητικό έργο, στην περιοχή των Νωπηγείων στη θέση Μαυρομούστακο, να ολοκληρώνεται. Είναι ένα έργο που δημοπρατήσαμε, αναθέσαμε και κατασκευάσαμε και μαζί με τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες παρεμβαίνουμε σε όλη τη Κρήτη, εξασφαλίζουμε την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και το αποδίδουμε στους Κρητικούς ποιοτικότερο και πιο ασφαλές».

Το πρώτο έργο στις θέσεις Άπτερα – Μεγάλα Χωράφια, Σταλός και Γαλατάς έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί προς χρήση, ενώ το έργο για τη σταθεροποίηση και την αποκατάσταση της κατολίσθησης στις θέσεις Μαυρομούστακο και Μεγάλα Χωράφια του ΒΟΑΚ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider