Η CVC Capital «παγώνει» τα σχέδια για IPO στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η CVC Capital «παγώνει» τα σχέδια για IPO στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ
H CVC Capital Partners αποφάσισε να αναβάλλει τα σχέδια για την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο του Άμστερνταμ λόγω των αναταραχών στις αγορές

H CVC Capital Partners αποφάσισε να αναβάλλει τα σχέδια για την εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο του Άμστερνταμ λόγω των αναταραχών στις αγορές, όπως ισχυρίζονται δύο πηγές των Financial Times.

Υπενθυμίζεται πως η CVC Capital Partners ετοιμαζόταν για εισαγωγή στο ολλανδικό χρηματιστήριο μέσα στον Νοέμβριο. H ευρωπαϊκή εταιρεία private equity σχεδιάζει πλέον να πραγματοποιήσει την IPO την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τα απογοητευτικά αποτελέσματα τριμήνου των EQT και Blackstone, η αβεβαιότητα από την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και οι ανησυχίες για την κατάσταση της ευρύτερης οικονομίας συνέβαλαν στην απόφαση για την καθυστέρηση της IPO, όπως εξήγησαν οι πηγές.

Η εταιρεία είχε αναβάλλει ξανά τα σχέδια της να εισαχθεί στο χρηματιστήριο στον απόηχο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η IPO θα ήταν η μεγαλύτερη στην Ευρώπη φέτος και μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ από εταιρεία private equity στην περιοχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Espai Barça»: Δάνειο «μαμούθ» 1,5 δισ. ευρώ στην καταχρεωμένη Μπαρτσελόνα για ανακαίνιση του Καμπ Νου

Coca Cola HBC: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της βότκα Finlandia – Στα 220 εκατ. δολάρια το τίμημα

AVE: Εξαγοράζει την εταιρεία «Χουλιόπουλος ΕΠΕ» - Δημιουργούνται 11 νέα Carrefour Express

gazzetta
gazzetta reader insider insider