B&F ΑΒΕΕ Ενδυμάτων: Διάσπαση του κλάδου εμπορικών ακινήτων και σύσταση νέας εταιρίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
B&F ΑΒΕΕ Ενδυμάτων: Διάσπαση του κλάδου εμπορικών ακινήτων και σύσταση νέας εταιρίας
Η Εταιρεία «B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε η Μερική Διάσπαση του κλάδου των επενδυτικών ακινήτων της «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ»

Η Εταιρεία «B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε η Μερική Διάσπαση του κλάδου των επενδυτικών ακινήτων της «B&F ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» με σύσταση νέας ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «B AND SPLIT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τον διακριτικό τίτλο «B AND SPLIT Α.Ε.».

Με την έγκριση της διάσπασης επέρχονται τα ακόλουθα αποτελέσματα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εισγηγμένης:

  1. Η Επωφελούμενη υποκαθίσταται ως καθολική διάδοχος στο σύνολο της μεταβιβαζόμενης περιουσίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στη λογιστική κατάσταση του Διασπώμενου Κλάδου (κατά την 30/06/2022) και όπως αυτή διαμορφώθηκε μέχρι την ημέρα ολοκλήρωσης της διάσπασης.
  2. Το μετοχικό κεφάλαιο της Επωφελούμενης εταιρείας διαμορφώθηκε στο ποσό των €285.002,13, διαιρούμενο σε 193.879 κοινές ονομαστικές μετοχές, η κάθε μία από τις οποίες έχει ονομαστική αξία ένα Ευρώ και σαράντα επτά λεπτά (€ 1,47), που αναλήφθηκαν στο σύνολό τους από τους μετόχους της Διασπώμενης Εταιρίας, κατ' αναλογία των ποσοστών τους στη Διασπώμενη Εταιρία (pro rata)
  3. Αντίστοιχα το μετοχικό κεφάλαιο της Διασπώμενης Εταιρείας μειώθηκε κατά το ποσό των 285.002,13 € με ακύρωση 193.879 μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 1,47 εκάστης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intracom: Ολοκληρώθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

Attica Group: Διπλή διάκριση στα ESG Shipping Awards 2023

Δέκα Έλληνες δημιουργοί στη διεθνή έκθεση κοσμημάτων JCK Las Vegas

gazzetta
gazzetta reader insider insider