Παγκρήτια Τράπεζα: Η Lyktos ανακάλεσε το αίτημα για έκτακτη Γ.Σ.

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παγκρήτια Τράπεζα: Η Lyktos ανακάλεσε το αίτημα για έκτακτη Γ.Σ.
Με την επιφύλαξη να επανέλθει, κατόπιν συνεννόησής της με τον νέο βασικό μέτοχο.

Σε ανάκληση του αιτήματος για τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Παγκρήτιας Τράπεζας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε η Lyktos, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παγκρήτιας, «η μέτοχος LYKTOS S.A., η οποία είχε ζητήσει τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, με θέμα τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, επανήλθε με νεότερο e-mail, από 15.11.2022, και ανακάλεσε την προηγούμενη, ως άνω, αίτησή της, με την επιφύλαξη να επανέλθει, κατόπιν συνεννόησής της με τον νέο βασικό μέτοχο, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί γι’ αυτόν οι αναγκαίες διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδας».

Όπως έγραψε το insider.gr και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία Διοίκησης της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Αθήνα, μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου Αντώνη Βαρθολομαίου και του Αλέξανδρου Εξάρχου της Thrivest Holdings, παρουσία νομικών συμβούλων και στελεχών από το οικονομικό επιτελείο της τράπεζας. Η Thrivest Holdings με αποκλειστικούς μετόχους τους Δ. Μπάκο, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου είναι ο κύριος μέτοχος και στρατηγικός επενδυτής της Παγκρήτιας Τράπεζας, καθώς απέκτησε ποσοστό 32,5% κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 98,7 εκατ. ευρώ που ολοκλήρωσε η Τράπεζα στις 27 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παγκρήτια Τράπεζα: Ξανά στο τραπέζι μπαίνει η συγχώνευση με Χανίων και η συμφωνία με QQuant

gazzetta
gazzetta reader insider insider