Η Goldman Sachs συγκεντρώνει 9,7 δισ. δολάρια για εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιριών 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Goldman Sachs συγκεντρώνει 9,7 δισ. δολάρια για εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιριών 
Το West Street Capital Partners VIII LP θα δραστηριοποιηθεί στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία .

Η Goldman Sachs ανακοίνωσε πως συγκέντρωσε 9,7 δισ. δολάρια για αγορές και συγχωνεύσεις εταιρειών (M&A) για τον επενδυτικό της fund West Street Capital Partners VIII LP.

Σύμφωνα με το MarketWatch, οι πόροι στοχεύουν σε χρηματοδότηση 300 εκατ. δολαρίων ανά επένδυση στους τομείς των χρηματοπιστωτικών και επιχειρηματικών υπηρεσιών, στον κλάδο της υγείας, των καταναλωτικών υπηρεσιών, της τεχνολογίας και της κλιματικής μετάβασης.

Το West Street Capital Partners VIII LP θα δραστηριοποιηθεί στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία «ώστε να είναι ο προτιμητέος συνεργάτης για εταιρείες που θέλουν να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους, να βελτιώσουν την απόδοση τους και να επεκταθούν σε νέες αγορές», αναφέρεται σε ανακοίνωση του επενδυτικού οίκου.

Ο Τζούλιαν Σάλισμπουρι της Goldman δήλωσε πως «με ευρείες αναταράξες να λαμβάνουν χώρα σε κλάδους μέσω των τεχνολογικών, βιομηχανικών και γεωπολιτικών αλλαγών, βλέπουμε πολλές ευκαιρίες για να αναγνωρίσουμε ηγετικές επιχειρήσεις και να στηρίξουμε την ανάπτυξη τους εν μέσω ενός αβέβαιου μακροοικονομικού περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Citi: Το «ξεφόρτωμα» των ευρωπαϊκών μετοχών είναι ανάλογο με της κρίσης του 2011-2012

gazzetta
gazzetta reader insider insider