Quest Συμμετοχών: Εξαγορά φωτοβολταϊκών σταθμών έναντι 3,2 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Quest Συμμετοχών: Εξαγορά φωτοβολταϊκών σταθμών έναντι 3,2 εκατ. ευρώ
Πλέον η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα  του Ομίλου Quest Συμμετοχών, ανέρχεται σε 33,5MW.

Την ολοκλήρωση εξαγοράς φωτοβολταϊκών σταθμών εντός της Αττικής ανακοίνωσε η Quest Συμμετοχών, έναντι 3,2 εκατ. ευρώ, μέσω της θυγατρικής της, «ΞΥΛΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.»

Σύμφωνα με την εταιρεία, πλέον η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα του Ομίλου Quest Συμμετοχών, ανέρχεται σε 33,5MW.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Quest:

Η "Quest Συμμετοχών Α.Ε." ενημερώνει ότι μέσω της 100% έμμεσης θυγατρικής της εταιρείας «ΞΥΛΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ» ολοκλήρωσε την 2 Αυγούστου 2022 την εξαγορά φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 3,5MW, οι οποίοι είναι εγκατεστημένοι εντός του Νομού Αττικής, έναντι συνολικού τιμήματος €3,2 εκ..

Μετά την ανωτέρω εξαγορά η εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, του ενεργειακού βραχίονα του Ομίλου Quest Συμμετοχών, ανέρχεται σε 33,5MW.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider