Μπήκαν οι μπουλντόζες στην Κασσιόπη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπήκαν οι μπουλντόζες στην Κασσιόπη
Την επίσημη έναρξη των κατεδαφίσεων των παλιών εγκαταστάσεων στην Κέρκυρα ανακοίνωσε η NCH Capital.

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες υλοποίησης της μεγάλης επένδυσης στην Κασσιόπη της Κέρκυρας, ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η NCH Capital - η εταιρεία που μέσω διεθνούς διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ απέκτησε το δικαίωμα αξιοποίησης της έκτασης – ξεκίνησαν οι προεργασίες για την υλοποίηση του Kassiopi Project.

Κατά τις πληροφορίες, ήδη ειδικά συνεργεία ξεκίνησαν τις διαδικασίες κατεδάφισης των παλιών εγκαταστάσεων, όπως ορίζει ο αριθμός άδειας 89390/13.12.2019.

Αντρέας Σάντης: Ξεκινά η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας

insider

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού οι εργασίες αυτές ουσιαστικά σηματοδοτούν την έναρξη της φάσης της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας για το έργο της Κασσιόπης», δήλωσε ο Ανδρέας Σάντης, Managing Director και Head of Greece, W.Balkans and Cyprus.

Σκοπός μας, συνέχισε ο ίδιος, είναι η δημιουργία ενός πρότυπου τουριστικού χωριού για το οποίο όλοι οι Κερκυραίοι και όλοι οι Έλληνες θα είναι περήφανοι. Η επένδυση είναι της τάξης των 120 εκατ. ευρώ, και κατά τη διάρκεια της κατασκευής και λειτουργίας θα πληρωθούν εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ενώ όπως είναι γνωστό η βασική φιλοσοφία του έργου βασίζεται στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου του περιβάλλοντος χώρου».

Γεωργιάδης: Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου τα εγκαίνια

Όπως ανακοίνωσε πριν από ελάχιστα 24ωρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, «προχωρά η επένδυση στην Κασσιόπη».

Μιλώντας στις αρχές της εβδομάδας στο «9ο Greek Investment Forum in New York», ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «όλες οι απαραίτητες άδειες έχουν δοθεί, ενώ τα εγκαίνια προγραμματίζονται για τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider