Γυμναστήρια: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γυμναστήρια: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα
Όπως λέει στο insider.gr o Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, «ο υφυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται πλέον στον Πρωθυπουργό προκειμένου τα γυμναστήρια να ανοίξουν νωρίτερα».

Το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα από τις 29 Ιουνίου τα γυμναστήρια συζητήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε η διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.

Συγκεκριμένα όπως σημείωσε στο insider.gr o Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, «ο υφυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται πλέον στον Πρωθυπουργό προκειμένου τα γυμναστήρια να ανοίξουν νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό».

Ο κ. Κλεβούλου εκτιμά μάλιστα ότι η επαναλειτουργία θα οριστεί τελικά αρκετά νωρίτερα από την 29η Ιουνίου ενώ προσθέτει πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι έτοιμα και θα αποσταλούν άμεσα στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων.

2.500 μονάδες με 42.000 εργαζόμενους

Το ζήτημα αφορά συνολικά 2.500 μονάδες που απασχολούν 42.000 εργαζόμενους, οι οποίες παραμένουν κλειστές εδώ και δύο μήνες και μάλιστα σε μία περίοδο που ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

«Είναι καταστροφικό για τον κλάδο καθώς για εμάς το τρίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος – Μάιος είναι η περίοδος που έχουμε το 40% του ετήσιου τζίρου» σημείωνε πριν από μερικές ημέρες στο insider.gr o Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider