Γεννηματά: Από τις κάλπες θα βγείτε και χαμένος και.. καμένος!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Από τις κάλπες θα βγείτε και χαμένος και.. καμένος!
H Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι οι πολιτικές διαφορές λύνονται στις κάλπες και κάλεσε τον πρωθυπουργό να ορίσει ημερομηνία εκλογών.

«Είχε πει ο κ. Καμμένος ότι θα σας μάθει να γράφετε με το δεξί, εσείς το παρακάνετε!» είπε η Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα από τη Βουλή κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής απευθυνόμενη και πάλι στον πρωθυπουργό είπε: «Από δήθεν εκφραστής της ελπίδας αποδείχθηκε ότι εσείς ο ίδιος είστε πιο παλιός από το παλιό, έχετε γίνει βαρίδι για την Αριστερά », καταλογίζοντάς του το «συγχωροχάρτι» που έδωσε «στην καραμανλική περίοδο».

«Θα σκίζατε τα μνημόνια και σκίσατε τη μεσαία τάξη», σημείωσε η κα Γεννηματά και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση πως υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία από τον Λευκό Πύργο έως την Κνωσό.

«Ξέρω ότι δε μπορείτε να το αποδεχθείτε, αλλά πάρτε το απόφαση: τελειώσατε!Κύριε Τσίπρα είστε πλέον τοξικός» τόνισε η κα Γεννηματά. «Πρέπει να πάμε παρακάτω, ο κ.Τσίπρας κούρασε δεν τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», σημείωσε.

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι οι πολιτικές διαφορές λύνονται στις κάλπες και κάλεσε τον πρωθυπουργό να ορίσει ημερομηνία εκλογών. «Προλαβαίνουμε να ψηφισουμε την αναθεώρηση του άρθρου 86. Μετά, πάμε σε εθνικές εκλογές», είπε.

«Από τις κάλπες θα βγείτε και χαμένος και.. καμένος» κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider