Πώς θα λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ μετά τα νέα μέτρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα λειτουργούν εστιατόρια και μπαρ μετά τα νέα μέτρα
Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα και στην Αττική.

Στην περιφέρεια Αττικής επεκτείνεται το μέτρο του περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας έως τις 12 τα μεσάνυχτα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο των νέων μέτρων της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί στην Περιφέρεια Αττικής, (νησιά Αργοσαρωνικού και Κύθηρα) έως τις 24 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο ισχύει ήδη στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας, και τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω.

Ειδικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο

Επιπλέον, ειδικά μέτρα λαμβάνονται σε Πάρο και Αντίπαρο. Εκτός από το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα, από το πρωί του Σαββάτου, απαγορεύονται εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις άνω των 9 ατόμων και στους χώρους εστίασης μπαίνει πλαφόν 4 άτομα εκτός αν πρόκειται για οικογένεια που το όριο ανεβαίνει στα 6 άτομα. Υποχρεωτική γίνεται στις συγκεκριμένες περιοχές η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό έως και τις 24 Αυγούστου

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider