Δυστύχημα στα Τέμπη: Νέα προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα πήραν οι δύο σταθμάρχες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δυστύχημα στα Τέμπη: Νέα προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα πήραν οι δύο σταθμάρχες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο συμβασιούχος σταθμάρχης θα απολογηθεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου, ενώ ο άλλος σταθμάρχης την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Νέα προθεσμία, για να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, ζήτησαν και πήραν από τον εφέτη ανακριτή οι δύο σταθμάρχες που κατηγορούνται για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον συμβασιούχο σταθμάρχη και τον δεύτερο σταθμάρχη που ήταν βάρδια το απόγευμα πριν από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο συμβασιούχος σταθμάρχης θα απολογηθεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου, ενώ ο άλλος σταθμάρχης την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί και ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε συνέντευξη του Πλεύρη

Εξοικονομώ - Επιχειρώ: Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για περισσότερες από 400 επιχειρήσεις

Μετά την επιτυχία των καθαρών οικοπέδων, ας τολμήσουμε τα «καθαρά χωράφια» και μεταρρύθμιση της γης στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider