Τραγωδία στα Τέμπη: Τρία πρόσωπα κατέθεσαν στοιχεία στον εφέτη ανακριτή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραγωδία στα Τέμπη: Τρία πρόσωπα κατέθεσαν στοιχεία στον εφέτη ανακριτή
Ο καθένας από την μεριά του κατέθεσε στοιχεία, έγγραφα και ανακοινώσεις των σωματείων που αφορούσαν καταγγελίες και άλλα αιτήματα των εργαζομένων για διάφορα  προβλήματα που υπήρχαν κατά καιρούς στον ΟΣΕ. 

Τρία πρόσωπα πέρασαν πριν από λίγο την πόρτα του εφέτη ανακριτή Λάρισας προκειμένου να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη. Πρόκειται για τον πρόεδρο του σωματείου μηχανοδηγών ΟΣΕ Κώστα Δεληγούνια, τον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων της Hellenic Train Νίκο Λάζου, και τον πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας σιδηροδρομικών Γιάννη Ντίτσα.

Ο καθένας από την μεριά του κατέθεσε στοιχεία, έγγραφα και ανακοινώσεις των σωματείων που αφορούσαν καταγγελίες και άλλα αιτήματα των εργαζομένων για διάφορα προβλήματα που υπήρχαν κατά καιρούς στον ΟΣΕ.

Στόχος του ανακριτή, ο οποίος συνεχίζει την διαδικασία της έρευνας, είναι να συγκεντρώσει επιπλέον στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη, να κατανοηθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι ευθύνες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης για το δυστύχημα στα Τέμπη

Μητσοτάκης: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες, προστατευμένες οι καταθέσεις