Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στου Ζωγράφου - 1 τραυματίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στου Ζωγράφου - 1 τραυματίας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αστυνομικοί της Ομάδας Δίας έσπευσαν στο τέρμα των λεωφορείων στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου, μετά από σήμα που δέχθηκαν για φθορές σε λεωφορείο.

Επίθεση με μολότοφ από αγνώστους δέχθηκαν πριν από λίγο αστυνομικοί έξω από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 20.40, αστυνομικοί της Ομάδας Δίας έσπευσαν στο τέρμα των λεωφορείων στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου, μετά από σήμα που δέχθηκαν για φθορές σε λεωφορείο.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ομάδα αγνώστων τους πέταξε βόμβες μολότοφ, τραυματίζοντας έναν από αυτούς, ενώ προκάλε φθορές σε μια μοτοσυκλέτα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εθνική Στρατηγική για τη Στέγη: Έρχονται Ενιαίος φορέας στεγαστικής πολιτικής, Γραφεία κοινωνικής μίσθωσης, πλαφόν στα ενοίκια

Η λίστα με τους σημαντικότερους λόγους αποχώρησης από μια θέση εργασίας για τους Έλληνες εργαζόμενους

Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων: «Γκαζώνει» ο ελεγκτικός μηχανισμός - Ποιοι θα λάβουν «κλήσεις»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider