Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνων δρόμου στο πλαίσιο του 39ου Μαραθωνίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνων δρόμου στο πλαίσιο του 39ου Μαραθωνίου
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία οι δρόμοι αναμένεται να ανοίξουν από στιγμή σε στιγμή καθώς ολοκληρώνονται οι αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:28

Ανοιχτοί είναι πλέον οι δρόμοι στην Αθήνα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, καθώς ολοκληρώθηκαν οι δύο αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Nωρίτερα είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας.

Παρόλο όμως που άρθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί, η κίνηση παραμένει ιδιαίτερη αυξημένη σε αρκετούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Εκτός όμως από το κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας, ενώ πυκνή ροή των οχημάτων παρατηρείται και σε άλλους δρόμους της Αθήνας όπως στην Μιχαλακοπούλου , την Καλλιρόης, την Ηλιουπόλεως, την Βουλιαγμένης, την Κατεχάκη, την Πατησίων.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα διεξαχθεί ο 39ος αυθεντικός μαραθώνιος και θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί μέχρι τις 17:30 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider