Στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω κατέθεσε ο αναπλ. ΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω κατέθεσε ο αναπλ. ΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε στρατιωτική μονάδα στο Καστελόριζο.

Στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω, στη νησίδα Ρω, κατέθεσε σήμερα το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που επισκέφτηκε τη νησίδα συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο. Τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Μαν. Θεοδώρου.

«Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής στην αιώνια ακρίτισσα, τη Δέσποινα Αχλαδιώτη. Την αθάνατη Κυρά της Ρω» επισήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης εκφράζοντας τη συγκίνηση για την επίσκεψη στον τόπο που η Κυρά της Ρω έζησε για δεκαετίες υψώνοντας κάθε μέρα την ελληνική σημαία.

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε στρατιωτική μονάδα στο Καστελόριζο, όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες που υπάρχουν

«Σήμερα στο ακριτικό Καστελόριζο βρέθηκα δίπλα στα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που με αίσθημα ευθύνης φυλάνε τις Θερμοπύλες της χώρας. Διαπίστωσα & από κοντά την αποφασιστικότητά τους να υπερασπιστούν τα σύνορα της πατρίδας μας απέναντι σε κάθε απειλή» επισήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider