Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα.

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, κατά κόσμον Νεϊμάρ, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Και μπορεί να γεννήθηκε σε ένα περιβάλλον, όχι και τόσο ευκατάστατο, ωστόσο οι ικανότητές του στη μπάλα, του άλλαξαν τη ζωή.

Το 5ετές συμβόλαιο που έχει σήμερα ο Νεϊμάρ με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει 350 εκατ. δολάρια και φυσικά δεν είναι η μοναδική του πηγή εσόδων.

Τα εκατομμύρια που έχει στη διάθεσή του, του επιτρέπουν να ξοδεύει εύκολα και γρήγορα για ό,τι επιθυμεί κάθε στιγμή και μέχρι τώρα δείχνει πως κάνει ακριβώς αυτό, χωρίς να το σκεφτεί πολύ.

Το TheRichest έψαξε και βρήκε τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει ποτέ ο Νεϊμάρ:

Όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου, ο Νεϊμάρ έχει φροντίσει να αγοράσει το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο, αξίας «μόλις» 15 εκατ. δολαρίων για να καλύπτει με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία τις «μεγάλες» αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, έχει ένα Embraer Legacy 450, το οποίο έχει αρκετό χώρο για να ταξιδέψουν άνετα 9 άτομα.

Μετά από ένα πολυτελές σκάφος και πολλά αυτοκίνητα, ο Νεϊμάρ απέκτησε και ένα ελικόπτερο για να κάνει ακόμα πιο «γρήγορες» τις μετακινήσεις του για τις «μικρές» αποστάσεις. Πρόκειται για ένα Airbus H-145, για το οποίο λένε ότι «ανακαινίστηκε» το εσωτερικό του για να μοιάζει με το Batmobil.

Το σκάφος του Νεϊμάρ κόστισε 8 εκατ. δολάρια. Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν από «δεύτερο χέρι». Παράλληλα, χρειάζονται περίπου 120.000 δολάρια το χρόνο μόνο για τη συντήρησή του και σύμφωνα με το Forbes, κάθε χρόνο που περνάει, το σκάφος χάνει περί το 10% της αξίας του.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια φροντίζει να περνά πολύ χρόνο πάνω στο σκάφος, όταν δεν παίζει. Το Nadine 78 έχει τρεις ορόφους, τέσσερις σουίτες και ένα τζακούζι. Έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει 65 άτομα και είναι σχεδόν πάντα αγκυροβολημένο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μεϊμάρ, στο Σάντος.

Το σπίτι του Νεϊμάρ στην πόλη Μανγκαρατίμπα στη Βραζιλία εκτιμάται ότι κοστίζει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια έπαυλη που είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι διακοσμημένη πλουσιοπάροχα με ακριβά έπιπλα και έργα τέχνης.

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, ένα γυμναστήριο, ένα ελικοδρόμιο, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα με πανοραμική θέα και ένα κελάρι που χωράει περισσότερα από 3.000 μπουκάλια κρασί.

Ο Νεϊμάρ δεν είναι από τους ανθρώπους που κρατούν χαμηλό προφίλ και αυτό φαίνεται σε κάθε μετακίνησή του. Η συλλογή αυτοκινήτων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη και με αντίστοιχη αξία.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα της συλλογής του, μπορεί κανείς να βρει μία Ferrari 458 Italia, η οποία κοστίζει περίπου 230.000 δολάρια, μία σπάνια MC12 Maserati, η οποία αξίζει περισσότερα από 500.000 δολάρια και μια R8 Spyder, η οποία κοστίζει περίπου 120.000 δολάρια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:14

Μιχαηλίδου: Είναι αισιόδοξο ότι στο θέμα της αναπηρίας υπάρχει κοινός τόπος

16:09

Δούκας: Ζητάμε γραπτές εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων στην Κυψέλη

16:08

ΗΠΑ: Πτώση στις αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας - Έχασαν τις προβλέψεις

15:56

Βουλή: Απορρίφθηκε ένσταση αντισυνταγματικότητας επί δύο τροπολογιών στο νομοσχέδιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη

15:54

Typhoon Project: Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος καθαρισμού σε έξι νησιά του νοτίου Αιγαίου

15:50

Ιράκ: Drone έπληξε τάνκερ στα ανοικτά του λιμανιού της Βασόρας - Ανεστάλησαν για λίγο οι μεταφορές πετρελαίου

15:50

Κέρδη 1% για το πετρέλαιο λόγω ανησυχιών για τα Στενά του Ορμούζ

15:44

Ο γύρος της Πελοποννήσου σε 7 μέρες

15:43

ΕΑΕΕ: Στα 18,2 δισ. τα ασφαλισμένα κεφάλαια μεταφερόμενων εμπορευμάτων το 2025

15:40

Κικίλιας για το λιμάνι της Ραφήνας: «Περισσότερα πλοία, φθηνότερα εισιτήρια»

15:33

Η Allianz δημιούργησε δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα για την ενίσχυση της οικονομικής παιδείας

15:32

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Βίλια - Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις

15:20

Ποια παγωτά έτρωγαν οι millennials στα 90’s;

15:17

ΙΟΒΕ: Μικρό το πλήγμα από τη διεθνή αβεβαιότητα - Μήνυμα αποφυγής πολιτικής αστάθειας

15:11

Μαρινάκης: «Όσοι μιλούσαν εν συνόλω για κυβέρνηση υποδίκων θα ζητήσουν συγγνώμη;»

15:11

Η Eli Lilly εξαγοράζει εταιρεία παραγωγής ψυχεδελικών φαρμάκων για 2,8 δισ. δολάρια

15:00

ΠΟΥ: Ο κίνδυνος άνοιας μπορεί να προληφθεί κατά 45% - Νέες κατευθυντήριες οδηγίες

14:48

Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει άμεση προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών με Ουκρανία

14:47

Παράκαμψη Χαλκίδας: Η ΜΕΤΚΑ υποδέχθηκε τον Κ. Μητσοτάκη στο εργοτάξιο του έργου

14:42

Η ουκρανική βουλή διόρισε τον Κορέτσκι νέο πρωθυπουργό εν μέσω διαδηλώσεων

14:42

ΔΟΑΕ: «Απαράδεκτος ο θάνατος μηχανικού του σταθμού της Ζαπορίζια σε επίθεση»

14:41

Παπαθανάσης: Δυνατότητα υπερδέσμευσης πόρων κατά 30% για το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

14:36

Μαρινάκης: Σε τροχιά ανάπτυξης η οικονομία - Παρεμβάσεις σε στέγη, ασφάλεια και οφειλές

14:28

Κλιμάκιο της ΔΑΕΕ στη Θεσσαλονίκη λόγω της αύξησης των πύρινων μετώπων

14:27

Τέταρτη σύλληψη για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα

14:25

Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η εξέλιξη αποκαθιστά την αλήθεια ως προς το πρόσωπό μου»

14:20

Συμφωνία ΔΕΗ με Naval για τη συντήρηση των φρεγατών FDI

14:16

Νόαμ Κατζ: Η τριμερής συνεργασία Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου έχει πλέον αποκτήσει σταθερά θεμέλια

14:15

Τουρνάς: «Η πρόληψη και η άμεση επέμβαση είναι τα ισχυρότερα όπλα απέναντι στις πυρκαγιές»

14:11

Η Ουκρανία έπληξε 6 ρωσικά τάνκερ και ρυμουλκά στη Μαύρη Θάλασσα


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider