Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα.

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, κατά κόσμον Νεϊμάρ, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Και μπορεί να γεννήθηκε σε ένα περιβάλλον, όχι και τόσο ευκατάστατο, ωστόσο οι ικανότητές του στη μπάλα, του άλλαξαν τη ζωή.

Το 5ετές συμβόλαιο που έχει σήμερα ο Νεϊμάρ με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει 350 εκατ. δολάρια και φυσικά δεν είναι η μοναδική του πηγή εσόδων.

Τα εκατομμύρια που έχει στη διάθεσή του, του επιτρέπουν να ξοδεύει εύκολα και γρήγορα για ό,τι επιθυμεί κάθε στιγμή και μέχρι τώρα δείχνει πως κάνει ακριβώς αυτό, χωρίς να το σκεφτεί πολύ.

Το TheRichest έψαξε και βρήκε τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει ποτέ ο Νεϊμάρ:

Όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου, ο Νεϊμάρ έχει φροντίσει να αγοράσει το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο, αξίας «μόλις» 15 εκατ. δολαρίων για να καλύπτει με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία τις «μεγάλες» αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, έχει ένα Embraer Legacy 450, το οποίο έχει αρκετό χώρο για να ταξιδέψουν άνετα 9 άτομα.

Μετά από ένα πολυτελές σκάφος και πολλά αυτοκίνητα, ο Νεϊμάρ απέκτησε και ένα ελικόπτερο για να κάνει ακόμα πιο «γρήγορες» τις μετακινήσεις του για τις «μικρές» αποστάσεις. Πρόκειται για ένα Airbus H-145, για το οποίο λένε ότι «ανακαινίστηκε» το εσωτερικό του για να μοιάζει με το Batmobil.

Το σκάφος του Νεϊμάρ κόστισε 8 εκατ. δολάρια. Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν από «δεύτερο χέρι». Παράλληλα, χρειάζονται περίπου 120.000 δολάρια το χρόνο μόνο για τη συντήρησή του και σύμφωνα με το Forbes, κάθε χρόνο που περνάει, το σκάφος χάνει περί το 10% της αξίας του.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια φροντίζει να περνά πολύ χρόνο πάνω στο σκάφος, όταν δεν παίζει. Το Nadine 78 έχει τρεις ορόφους, τέσσερις σουίτες και ένα τζακούζι. Έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει 65 άτομα και είναι σχεδόν πάντα αγκυροβολημένο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μεϊμάρ, στο Σάντος.

Το σπίτι του Νεϊμάρ στην πόλη Μανγκαρατίμπα στη Βραζιλία εκτιμάται ότι κοστίζει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια έπαυλη που είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι διακοσμημένη πλουσιοπάροχα με ακριβά έπιπλα και έργα τέχνης.

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, ένα γυμναστήριο, ένα ελικοδρόμιο, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα με πανοραμική θέα και ένα κελάρι που χωράει περισσότερα από 3.000 μπουκάλια κρασί.

Ο Νεϊμάρ δεν είναι από τους ανθρώπους που κρατούν χαμηλό προφίλ και αυτό φαίνεται σε κάθε μετακίνησή του. Η συλλογή αυτοκινήτων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη και με αντίστοιχη αξία.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα της συλλογής του, μπορεί κανείς να βρει μία Ferrari 458 Italia, η οποία κοστίζει περίπου 230.000 δολάρια, μία σπάνια MC12 Maserati, η οποία αξίζει περισσότερα από 500.000 δολάρια και μια R8 Spyder, η οποία κοστίζει περίπου 120.000 δολάρια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:44

TREK Development: Διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ/μετοχή - Στις 22/4 η αποκοπή

16:40

Το Κρεμλίνο αρνείται ότι ο Πούτιν δεν ενημερώνεται για τα προβλήματα της χώρας

16:39

Wall Street: Ολοταχώς για back to back ρεκόρ οι S&P 500 και Nasdaq

16:34

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 47 γυναίκες και παιδιά σκοτώνονταν κατά μέσο όρο κάθε μέρα στη Γάζα

16:27

Αναλυτές της Deutsche Bank αναμένουν πως Fed θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια το 2026

16:19

Austriacard: Πώληση του ποσοστού συμμετοχής στη Seglan έναντι 2,25 εκατ. ευρώ σε μετρητά

16:18

Απώλειες 10% για το πετρέλαιο μετά το άνοιγμα του Ορμούζ

16:14

Νέα αύξηση των τιμών εκροών και εισροών σε γεωργία – κτηνοτροφία τον Φεβρουάριο

16:08

Η ΕΕ θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Συρία, ενισχύει τις επαφές στο εμπόριο και στην ασφάλεια

16:07

Συνάντηση Πιερρακάκη με την επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον

16:01

Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ σε όλα τα εμπορικά πλοία για όσο ισχύει η εκεχειρία

15:39

Θεοδωρικάκος: Τρία νέα αναπτυξιακά καθεστώτα για μεταποίηση, μεγάλες επενδύσεις και παραμεθόριες περιοχές

15:31

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Η στρατιωτική επιχείρηση στο Λίβανο δεν έχει ολοκληρωθεί»

15:20

Μπορούν ΗΠΑ και Ιράν να λήξουν οριστικά τον πόλεμο;

15:20

Ο Σύρος πρόεδρος προκρίνει «μακροπρόθεσμες διαπραγματεύσεις» με το Ισραήλ

15:13

Αφρικανική Σκόνη: Ήταν πάντα τόσο μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα;

15:13

Οι εφεδρείες και η ανάγκη για… μέτρο

15:08

ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν οι προεκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις για 1 εκατ. φυσικά πρόσωπα

15:02

ΥΠΑΑΤ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη με κτηνοτρόφους, τυροκόμους, παραγωγούς και τοπικούς φορείς της Λέσβου

14:53

Μαγιάρ: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για την αποδέσμευση των «παγωμένων» κονδυλίων της ΕΕ

14:40

Διαβάσατε ειδήσεις το Πάσχα; Κάντε το κουίζ

14:33

Η Uber αυξάνει το ποσοστό της στην Delivery Hero έναντι 270 εκατ. ευρώ

14:31

5 λόγοι για να λατρέψετε τον Πόρο

14:15

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων στις 22 Απριλίου

14:09

Διάσκεψη στο Παρίσι για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ

14:07

Profile: Σε πλήρη εξέλιξη ο μετασχηματισμός - Θετική για το 2026

14:02

«Αφόρητα ζεστή»: Η Ιαπωνία ορίζει νέο όρο για τις ημέρες του καύσωνα

13:45

Δήμας: «Με τη νέα Γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα κλείνουμε μια πληγή από τον Daniel»

13:18

Data4: Εγκαινίασε δεύτερο data center κοντά στη Βαρσοβία

13:11

Αυξήθηκε οριακά ο αριθμός των επισκεπτών σε μουσεία το 2025

gazzetta
gazzetta reader insider insider