Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα.

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, κατά κόσμον Νεϊμάρ, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Και μπορεί να γεννήθηκε σε ένα περιβάλλον, όχι και τόσο ευκατάστατο, ωστόσο οι ικανότητές του στη μπάλα, του άλλαξαν τη ζωή.

Το 5ετές συμβόλαιο που έχει σήμερα ο Νεϊμάρ με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει 350 εκατ. δολάρια και φυσικά δεν είναι η μοναδική του πηγή εσόδων.

Τα εκατομμύρια που έχει στη διάθεσή του, του επιτρέπουν να ξοδεύει εύκολα και γρήγορα για ό,τι επιθυμεί κάθε στιγμή και μέχρι τώρα δείχνει πως κάνει ακριβώς αυτό, χωρίς να το σκεφτεί πολύ.

Το TheRichest έψαξε και βρήκε τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει ποτέ ο Νεϊμάρ:

Όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου, ο Νεϊμάρ έχει φροντίσει να αγοράσει το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο, αξίας «μόλις» 15 εκατ. δολαρίων για να καλύπτει με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία τις «μεγάλες» αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, έχει ένα Embraer Legacy 450, το οποίο έχει αρκετό χώρο για να ταξιδέψουν άνετα 9 άτομα.

Μετά από ένα πολυτελές σκάφος και πολλά αυτοκίνητα, ο Νεϊμάρ απέκτησε και ένα ελικόπτερο για να κάνει ακόμα πιο «γρήγορες» τις μετακινήσεις του για τις «μικρές» αποστάσεις. Πρόκειται για ένα Airbus H-145, για το οποίο λένε ότι «ανακαινίστηκε» το εσωτερικό του για να μοιάζει με το Batmobil.

Το σκάφος του Νεϊμάρ κόστισε 8 εκατ. δολάρια. Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν από «δεύτερο χέρι». Παράλληλα, χρειάζονται περίπου 120.000 δολάρια το χρόνο μόνο για τη συντήρησή του και σύμφωνα με το Forbes, κάθε χρόνο που περνάει, το σκάφος χάνει περί το 10% της αξίας του.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια φροντίζει να περνά πολύ χρόνο πάνω στο σκάφος, όταν δεν παίζει. Το Nadine 78 έχει τρεις ορόφους, τέσσερις σουίτες και ένα τζακούζι. Έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει 65 άτομα και είναι σχεδόν πάντα αγκυροβολημένο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μεϊμάρ, στο Σάντος.

Το σπίτι του Νεϊμάρ στην πόλη Μανγκαρατίμπα στη Βραζιλία εκτιμάται ότι κοστίζει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια έπαυλη που είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι διακοσμημένη πλουσιοπάροχα με ακριβά έπιπλα και έργα τέχνης.

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, ένα γυμναστήριο, ένα ελικοδρόμιο, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα με πανοραμική θέα και ένα κελάρι που χωράει περισσότερα από 3.000 μπουκάλια κρασί.

Ο Νεϊμάρ δεν είναι από τους ανθρώπους που κρατούν χαμηλό προφίλ και αυτό φαίνεται σε κάθε μετακίνησή του. Η συλλογή αυτοκινήτων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη και με αντίστοιχη αξία.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα της συλλογής του, μπορεί κανείς να βρει μία Ferrari 458 Italia, η οποία κοστίζει περίπου 230.000 δολάρια, μία σπάνια MC12 Maserati, η οποία αξίζει περισσότερα από 500.000 δολάρια και μια R8 Spyder, η οποία κοστίζει περίπου 120.000 δολάρια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

18:59

Ταξίδι «εκτός προγράμματος» της Μελόνι σε χώρες του Περσικού Κόλπου

18:46

Ο Λευκός Οίκος προτείνει μείωση 23% στον προϋπολογισμό της NASA για το 2027

18:41

Τέμπη: Επιδικάστηκε αποζημίωση 420.000 ευρώ στους συγγενείς θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

18:19

Ιαπωνικό δεξαμενόπλοιο LNG πέρασε τα Στενά του Ορμούζ

18:18

Ξεφεύγει πάνω από 3% ο πληθωρισμός - Προς τα κάτω οι προβλέψεις για ανάπτυξη το 2026

18:16

Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

17:57

Samsung: Έτοιμη να ανακοινώσει κέρδη ρεκόρ 26,9 δισ. δολ. για το α' τρίμηνο

17:48

Γερουσιαστές καλούν τον Τραμπ να απαγορεύσει την κατασκευή κινεζικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ

17:35

ΟΗΕ: Τρεις κυανόκρανοι τραυματίστηκαν από έκρηξη στο Λίβανο

17:17

BBC: Οι ρωσικές απώλειες έφτασαν τους 207.552 στρατιωτικούς

17:08

Bloomberg: Η Τουρκία εξετάζει την αύξηση των τιμών ενέργειας λόγω Ιράν

16:50

Κοντογεώργης: «Προτεραιότητά μας η αντιμετώπιση της κρίσης και όχι οι εκλογές»

16:28

Γεωργιάδης για Βαρτζόπουλο: Υπηρέτησε με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα το Υπουργείο Υγείας

16:22

Politico: Οι 5 τρόποι με τους οποίους ο Τραμπ μπορεί να καταστρέψει το ΝΑΤΟ

16:10

Τραμπ: Με λίγο παραπάνω χρόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πάρουν τα Στενά του Ορμούζ

16:02

Νετανιάχου: «Έχουμε καταστρέψει το 70% της ικανότητας παραγωγής χάλυβα του Ιράν»

16:00

Μιχαηλίδου: «Κορυφαία κοινωνική πρόκληση το στεγαστικό πρόβλημα»

15:58

Ιράν: Κατάρριψη αμερικανικού μαχητικού - Αναζητούνται οι πιλότοι, δίνεται αμοιβή

15:47

DW: Πόσο «πληγωμένο» είναι τελικά το Ιράν;

15:47

Amazon: Έξτρα επιβάρυνση 3,5% «για καύσιμα και logistics» λόγω του πολέμου στο Ιράν

15:45

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί ενώπιον του δικαστηρίου

15:42

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν κατά 178.000 οι μισθοδοσίες τον Μάρτιο - Στο 4,3% η ανεργία

15:39

Ο ΠΟΥ ανησυχεί για τις «πολλαπλές επιθέσεις» σε υποδομές υγείας στο Ιράν

15:17

100.000 «καρδιές» για την ΕΛΕΠΑΠ: Το Giant Heart της Novibet αναβαθμίζει τεχνολογικά το Κέντρο Ανάλυσης Βάδισης και Κίνησης

15:09

Ανάπλαση ΔΕΘ: Αρνητική η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για δημοψήφισμα

15:06

Χατζηδάκης: «Οι Έλληνες κοιτούν την αντιπολίτευση και στρέφονται πάλι στη Νέα Δημοκρατία»

15:06

Δύο νέες διώξεις για τη φονική έκρηξη στη Βιολάντα

14:54

Πάσχα στην Τήνο: Τα έθιμα και όσα πρέπει να δείτε

14:53

Μαργαρίτης Σχοινάς: Ο σταθερός συνδετικός κρίκος Αθήνας και Βρυξελλών μπαίνει στην Κυβέρνηση

14:47

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 8 Απριλίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider