Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πού ξοδεύει τα χρήματά του ο Νεϊμάρ
Τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει στην κατοχή του ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα.

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, κατά κόσμον Νεϊμάρ, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Και μπορεί να γεννήθηκε σε ένα περιβάλλον, όχι και τόσο ευκατάστατο, ωστόσο οι ικανότητές του στη μπάλα, του άλλαξαν τη ζωή.

Το 5ετές συμβόλαιο που έχει σήμερα ο Νεϊμάρ με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει 350 εκατ. δολάρια και φυσικά δεν είναι η μοναδική του πηγή εσόδων.

Τα εκατομμύρια που έχει στη διάθεσή του, του επιτρέπουν να ξοδεύει εύκολα και γρήγορα για ό,τι επιθυμεί κάθε στιγμή και μέχρι τώρα δείχνει πως κάνει ακριβώς αυτό, χωρίς να το σκεφτεί πολύ.

Το TheRichest έψαξε και βρήκε τα 5 πιο ακριβά πράγματα που έχει αγοράσει ποτέ ο Νεϊμάρ:

Όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου, ο Νεϊμάρ έχει φροντίσει να αγοράσει το δικό του ιδιωτικό αεροπλάνο, αξίας «μόλις» 15 εκατ. δολαρίων για να καλύπτει με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία τις «μεγάλες» αποστάσεις.

Συγκεκριμένα, έχει ένα Embraer Legacy 450, το οποίο έχει αρκετό χώρο για να ταξιδέψουν άνετα 9 άτομα.

Μετά από ένα πολυτελές σκάφος και πολλά αυτοκίνητα, ο Νεϊμάρ απέκτησε και ένα ελικόπτερο για να κάνει ακόμα πιο «γρήγορες» τις μετακινήσεις του για τις «μικρές» αποστάσεις. Πρόκειται για ένα Airbus H-145, για το οποίο λένε ότι «ανακαινίστηκε» το εσωτερικό του για να μοιάζει με το Batmobil.

Το σκάφος του Νεϊμάρ κόστισε 8 εκατ. δολάρια. Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν από «δεύτερο χέρι». Παράλληλα, χρειάζονται περίπου 120.000 δολάρια το χρόνο μόνο για τη συντήρησή του και σύμφωνα με το Forbes, κάθε χρόνο που περνάει, το σκάφος χάνει περί το 10% της αξίας του.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια φροντίζει να περνά πολύ χρόνο πάνω στο σκάφος, όταν δεν παίζει. Το Nadine 78 έχει τρεις ορόφους, τέσσερις σουίτες και ένα τζακούζι. Έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει 65 άτομα και είναι σχεδόν πάντα αγκυροβολημένο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μεϊμάρ, στο Σάντος.

Το σπίτι του Νεϊμάρ στην πόλη Μανγκαρατίμπα στη Βραζιλία εκτιμάται ότι κοστίζει σχεδόν 7,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια έπαυλη που είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι διακοσμημένη πλουσιοπάροχα με ακριβά έπιπλα και έργα τέχνης.

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, ένα γυμναστήριο, ένα ελικοδρόμιο, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα με πανοραμική θέα και ένα κελάρι που χωράει περισσότερα από 3.000 μπουκάλια κρασί.

Ο Νεϊμάρ δεν είναι από τους ανθρώπους που κρατούν χαμηλό προφίλ και αυτό φαίνεται σε κάθε μετακίνησή του. Η συλλογή αυτοκινήτων του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη και με αντίστοιχη αξία.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα της συλλογής του, μπορεί κανείς να βρει μία Ferrari 458 Italia, η οποία κοστίζει περίπου 230.000 δολάρια, μία σπάνια MC12 Maserati, η οποία αξίζει περισσότερα από 500.000 δολάρια και μια R8 Spyder, η οποία κοστίζει περίπου 120.000 δολάρια.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

09:20

Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοιχτά των Αντικυθήρων - Λέκκας: Καμία ανησυχία

09:14

Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στις 12:00 στο ΥπΑΑΤ

09:13

Κικίλιας: Αναπτυξιακές συμφωνίες με στόχο τη σταθερότητα και την ευημερία των χωρών της Μεσογείου

09:10

Μετρό: Αλλαγές στη Γραμμή 2 από σήμερα έως 12 Δεκεμβρίου - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα

09:02

Η Συρία εντάσσεται στον αντιτζιχαντιστικό συνασπισμό μετά τη συνάντηση Σάρα - Τραμπ

09:00

Επίδομα Θέρμανσης: Τι να προσέξουν ένοικοι και διαχειριστές πολυκατοικιών

08:56

FT: Η ΕΕ θα ιδρύσει μια νέα υπηρεσία πληροφοριών υπό την Φον ντερ Λάιεν

08:50

Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους εχθρούς του Ισραήλ δεν τέλειωσε

08:47

Ο Τραμπ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Άχμεντ αλ Σάρα - Παύση κυρώσεων στη Συρία για άλλες 180 ημέρες

08:43

Παπαθανάσης: Έμπρακτη η στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση

08:24

Optima bank: Άλμα 14% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο - Στα 123,4 εκατ. ευρώ

08:21

Νέες προσλήψεις: Ποιους επαγγελματίες ζητά η αγορά και ποιοι κλάδοι πρωταγωνιστούν

08:15

Πέντε πολυτελή ρολόγια για τον χειμώνα με έως 208.000 ευρώ

08:08

Ελληνικά Γαλακτοκομεία - Δωδώνη: Το mega deal σε αριθμούς

08:04

Στη Ροδόπη ο Κυρ. Μητσοτάκης: Θα επισκεφθεί τον Σταθμό Συμπίεσης Φυσικού Αερίου της ΔΕΣΦΑ

08:00

Πυρκαγιές 2025: Το αποτύπωμα στην Ελλάδα και η ανάγκη για νέα στρατηγική

07:48

Βαριές καταγγελίες Λιβανού για απειλές από κρητικούς λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ - Ολιστική πρόταση Ανδρουλάκη για βεντέτες

07:42

Ποιοι εγχώριοι και διεθνείς «παίκτες» διεκδικούν το «Ιατρικό ΣΔΙΤ» (Αντικαρκινικό Θεσσαλονίκης) των 350 εκατ.

07:37

Η Γερουσία ενέκρινε την πρόταση να τερματιστεί προσωρινά το shutdown

07:31

Αττική: Αναζητείται φόρμουλα με νέα οδικά έργα και υφιστάμενες συμβάσεις - Ο κόμβος Σκαραμαγκά

07:26

Πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα: Ποια ατού βλέπουν αναλυτές - Τα βήματα για είσοδο στο «κλαμπ»

07:20

Κρατικά «φέσια»: Το Δημόσιο χρωστάει 3,77 δισ. ευρώ σε ιδιώτες - Πρωταθλητές τα νοσοκομεία

07:16

Euronext - ΕΧΑΕ: Ο τελευταίος ελιγμός

07:11

Συνέχεια αποτελεσμάτων - Μια καθόλου τυχαία αναφορά - Γράψε λάθος

07:00

ΚΕΦΙΜ: Γιατί πρέπει να πάμε σε κεφαλαιοποιητικά συνταξιοδοτικά συστήματα

23:55

Λίβανος: Απελευθερώθηκε ο Καντάφι ύστερα από 10 χρόνια κράτησης χωρίς δίκη

23:45

Γάζα: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους που αντιπροσώπευαν «απειλή»

23:35

Ουκρανία: Έπληξε ρωσική αποθήκη πετρελαίου στην Κριμαία

23:26

Χατζηδάκης: Η θέση του μέσου Έλληνα ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο

23:16

Σπήλιος Λιβανός: Εντολή πρωθυπουργού η εξυγίανση ΟΠΕΚΕΠΕ - Πλήρωσα εκλογικά παρεμβάσεις μου

gazzetta
gazzetta reader insider insider