«Λουκέτο» στο παράρτημα του υπουργείου Μεταφορών για τα πλαστά διπλώματα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Λουκέτο» στο παράρτημα του υπουργείου Μεταφορών για τα πλαστά διπλώματα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
H Διεύθυνση Μεταφορών Ν. Τομέα θα παραμείνει κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών Αρχών.

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας αποφάσισε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου για τη Διεύθυνση Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, μετά την αποκάλυψη για τιος συλλήψεις στο πλαίσιο της επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με εντολή της Ρένας Δούρου η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών Αρχών, στην υπόθεση των πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περίπτωση είχε εντοπιστεί πρόσφατα στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και είχε ενημερωθεί άμεσα η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται για όσες ημέρες παραμείνει η Υπηρεσία κλειστή από τις άλλες Υπηρεσίες Μεταφορών της Περιφέρειας.

Η Περιφερειακή Αρχή αναμένει τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στις περαιτέρω ενέργειές της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε συνέντευξη του Πλεύρη

Εξοικονομώ - Επιχειρώ: Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για περισσότερες από 400 επιχειρήσεις

Μετά την επιτυχία των καθαρών οικοπέδων, ας τολμήσουμε τα «καθαρά χωράφια» και μεταρρύθμιση της γης στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider