Συμμετοχή της εταιρείας DEMO ABEE στο 19ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμμετοχή της εταιρείας DEMO ABEE στο 19ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο
Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ συμμετείχε στο 19ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη μεταξύ 2 και 5 Ιουνίου 2021, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Το 19ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο αποτέλεσε τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελλήνιων συνεδρίων, και έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες επιστημονικές διοργανώσεις της Διαβητολογικής κοινότητας. Το Συνέδριο παρακολούθησαν δια ζώσης και διαδικτυακά γιατροί από όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και γόνιμος διάλογος επί των νέων δεδομένων και εξελίξεων, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο, για τον σακχαρώδη διαβήτη και το μεταβολικό σύνδρομο.

Η Φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE διαθέτει ένα ευρύ φάσμα φαρμακευτικών σκευασμάτων, όπως η Ροσουβαστατίνη, η Εζετιμίμπη και ο συνδυασμός Σιμβαστατίνης/Εζετιμίμπης, για την αντιμετώπιση της δυσλιπιδαιμίας, καθώς και σκευάσματα για την αντιμετώπιση της ιδιοπαθούς υπέρτασης, όπως η Ιρβερσαρτάνη και ο συνδυασμός Βαλσαρτάνης/Αμλοδιπίνης. Τα παραπάνω νοσήματα αποτελούν παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση του μεταβολικού συνδρόμου.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν, επίσης, νεότερα δεδομένα σχετικά με τη διαχείριση της μη αλκοολικής λιπώδους διήθησης του ήπατος, η οποία αποτελεί την ηπατική εκδήλωση του μεταβολικού συνδρόμου. Παρότι σε κλινικές μελέτες έχουν αξιολογηθεί αρκετά φάρμακα, δεν υπάρχουν προς το παρόν εγκεκριμένες θεραπείες με ένδειξη για τη νόσο. Το συμπλήρωμα διατροφής NAFLiver της DEMO, με συστατικά εκχύλισμα Prunus Mume και χολίνη, έχει ωφελήσει τους ασθενείς τόσο στη λιπώδη διήθηση όσο και στις διάφορες παραμέτρους του μεταβολικού συνδρόμου, κερδίζοντας συνεχώς την εμπιστοσύνη της Ιατρικής κοινότητας και των φαρμακοποιών.

Προειδοποιήσεις: Η νόσος στην οποία αναφέρονται οι ισχυρισμοί έχει πολλαπλούς παράγοντες κινδύνου και η μεταβολή ενός από αυτούς ενδέχεται να έχει ή να μην έχει ευεργετικό αποτέλεσμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (1 δισκίο ημερησίως). Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά του. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ 57201/24-05-2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

www.demo.gr

Με τέσσερις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 57.000τμ, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό 1000 ατόμων, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με δικά της προϊόντα σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Υπεύθυνο Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία, με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider