Υγεία
14-06-2021 | 13:07

Η Pfizer Hellas για 8η χρονιά υποστηρικτής της Ομάδας Αιγαίου

Newsroom
Μοιράσου το
Η Pfizer Hellas για 8η χρονιά υποστηρικτής της Ομάδας Αιγαίου
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η υποστήριξη της Ομάδας Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Στη φετινή αποστολή της Ομάδας Αιγαίου συμμετείχαν και μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στα  συνολικά 7 ακριτικά νησιά που επισκέφθηκαν (Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Κουφονήσια).  

Η δωρεά της Pfizer Hellas υποστήριξε εμπράκτως το έργο της Ομάδας Αιγαίου, καλύπτοντας μέρος της ασφαλούς μεταφοράς των ιατρικών αποβλήτων από το κάθε νησί που επισκέφθηκε η Ομάδα, του κόστους των ιατρικών αναλωσίμων, της μεταφοράς των βιολογικών δειγμάτων, των εξόδων μετακίνησης, καθώς και της ασφάλισης των συμμετεχόντων.

Η κα Βάσω Καραμάνου, BU Lead Vaccines και επικεφαλής της ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas, δήλωσε σχετικά ότι «Η Pfizer Hellas έχει συνδέσει για περισσότερα από 60 χρόνια την πορεία της στην Ελλάδα με τις έννοιες της υπευθυνότητας και της συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Ομάδα Αιγαίου, επισφραγίζει τη δέσμευσή μας, όχι μόνο στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, αλλά συνολικά στην πρόληψη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη, κάνοντας πράξη το σκοπό μας “Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών”».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.