Τουρισμός
07-06-2021 | 16:55

Διπλή διάκριση για τη Steficon και την Περιφέρεια Αττικής στα Tourism Awards

Newsroom
Μοιράσου το
Διπλή διάκριση για τη Steficon και την Περιφέρεια Αττικής στα Tourism Awards
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με 11 αφηγηματικά και θεματικά videos, που σκηνοθέτησαν οι Θ. Παπαδουλάκης και Μ. Ντούζα, ενώ την παραγωγή εκτέλεσε η εταιρεία Steficon και μέρος αυτής η Indigo View, αναδείχθηκαν μοναδικές εικόνες και προορισμοί της Περιφέρειας Αττικής, επαναπροσδιορίζοντας τον τουριστικό χάρτη.

Επαναπροσδιορίζοντας την τουριστική ταυτότητα της Αττικής, η Steficon και η Περιφέρεια Αττικής με την καμπάνια Launching Attica as a tourist destination brand απέσπασαν το Silver βραβείο στην κατηγορία Destination management / Destination branding. Αποδεικνύοντας μέσα από τα θεματικά video πως η Αττική ορίζεται ως μια μητρόπολη του κόσμου, ένας σύγχρονος, κοσμοπολίτικος τουριστικός προορισμός που προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες και πολλαπλές επιλογές, σε ποικίλα κοινά, 12 μήνες το χρόνο.

Σε μία λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, με μία λιτή ωστόσο τελετή λόγω των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο Μιχάλης Σαραντινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Steficon και ο Θοδωρής Κουστογιαννόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, βρέθηκαν εκεί για να παραλάβουν τα βραβεία. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.