Στο ΦΕΚ η πρόσκληση-προκήρυξη του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο ΦΕΚ η πρόσκληση-προκήρυξη του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η πρόσκληση-προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τον πρώτο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022, που αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η πρόσκληση-προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τον πρώτο μεγάλο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022, που αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Η πρόσκληση καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ, αντίστοιχα,) να υποβάλουν

αίτηση για τη διαδικασία κατάταξης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα (πρώτο στάδιο), προκειμένου οι επιτυχόντες να συμμετάσχουν, σε δεύτερο στάδιο, σε προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων αντίστοιχων κλάδων/ ειδικοτήτων σε φορείς του Δημοσίου.

Η πρόσκληση-προκήρυξη περιλαμβάνει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για 33 κλαδους-ειδικότητες ΠΕ και 23 ΤΕ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 08:00 έως την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:00.

Στην προκήρυξη αναφέρεται, επίσης, η ύλη του μαθήματος εξέτασης γνώσεων γενικού περιεχομένου, ενώ οι υποψήφιοι θα εξεταστούν και σε δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας. Η εξέταση και των δύο μαθημάτων θα γίνει με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

Οι συντελεστές βαρύτητας είναι 50% για κάθε μάθημα. Η βαθμολογία της γραπτής διαδικασίας ορίζεται σε κλίμακα από 1 έως 100 και επιτυχόντες θα είναι όσοι περάσουν τη βάση που ορίστηκε στις 55 μονάδες για κάθε μάθημα/δοκιμασία και συνολικά.

Δείτε πάνω δεξιά το τεύχος ΦΕΚ με την πρόσκληση για το διαγωνισμό

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τι συμβουλεύει ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ όσους θέλουν να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι

Βορίδης: 17.942 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο για το 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider