Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει και φέτος τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει και φέτος τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η Τράπεζα Πειραιώς, αντί εταιρικού δώρου στους πελάτες και τους συνεργάτες της, στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, σταθερός στις αρχές του και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, η Τράπεζα Πειραιώς, αντί εταιρικού δώρου στους πελάτες και τους συνεργάτες της, στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον, προσφέροντας το ποσό για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, ΕΛΕΠΑΠ, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937, μέσα από τα έξι Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, έχει προσφέρει θεραπείες αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Alter Ego αποκτά το 10% στα γυμναστήρια Alterlife έναντι 4,75 εκατ. ευρώ

Skroutz: Από garage company της Νέας Ιωνίας σε asset της Blackstone

Ζει στιγμές δόξας το κοτόπουλο των McDonald's

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider