Μαρινάκης: Ακροβασία το να συνδέουμε έναν υπουργό με μία κατηγορία για ενδεχόμενο δόλο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Ακροβασία το να συνδέουμε έναν υπουργό με μία κατηγορία για ενδεχόμενο δόλο
Για «πολιτικό παιχνίδι» και «ακροβασία» σχετικά με την κατηγορία περί ενδεχόμενου δόλου για τον πρώην Υπουργό Υποδομών κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για «πολιτικό παιχνίδι» και «ακροβασία» σχετικά με την κατηγορία περί ενδεχόμενου δόλου για τον πρώην Υπουργό Υποδομών κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις αιτιάσεις του για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Το να συνδέουμε έναν υπουργό με μία κατηγορία για ενδεχόμενο δόλο το θεωρώ ακροβασία. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν υπάρχει καμία κατατεθειμένη κατηγορία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Αναφορικά με την αντιπαράθεση, που έχει ξεσπάσει στο φόντο της ανάρτησης της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, σε βάρος της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για ανατριχιαστική ανάρτηση κατηγορώντας την έχει «συρράψει διάφορες συκοφαντίες που κατά καιρούς που μπορεί να έχουν ακουστεί, έχει βάλει και δικές της και έχει φτιάξει ένα σενάριο και έχει κάνει μια ανάρτηση. Δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του Διαδικτύου».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Κεντρική προτεραιότητα η στήριξη της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς τομέα

Κάλεσμα Κασσελάκη για συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider