Βουλή - Προϋπολογισμός 2023: Με ομιλίες βουλευτών και υπουργών συνεχίζεται, για δεύτερη μέρα, η συζήτηση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βουλή - Προϋπολογισμός 2023: Με ομιλίες βουλευτών και υπουργών συνεχίζεται, για δεύτερη μέρα, η συζήτηση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Με ομιλίες βουλευτών και υπουργών, συνεχίζεται στην Ολομέλεια της βουλής, για δεύτερη μέρα η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2023.

Με ομιλίες βουλευτών και υπουργών, συνεχίζεται στην Ολομέλεια της βουλής, για δεύτερη μέρα η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού 2023.

Στο βήμα σήμερα αναμένεται να ανέβουν κατά σειρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θοδωρής Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κα Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Εγκατέλειψαν την Ελλάδα οι μισοί αλλοδαποί το τελευταίο έτος - Μειώθηκε ο πληθυσμός τους κατά 133.000 άτομα

Mykonos Chocolate: Η ιδέα έξι Μυκονιατών έγινε sold out μέσα σε λίγες ημέρες

«Πάγος» στον νέο διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες στους δρόμους κατά των παραβάσεων

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider