Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών
Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός «κάνει ότι μπορεί για να ξεπεράσει τον κάβο των εθνικών εκλογών χωρίς να έχει μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Όμως οι αποκαλύψεις συνεχίζονται».

Σφοδρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στον Κ. Μητσοτάκη και τον Α. Τσίπρα, τους οποίους κατηγόρησε για παράσταση διχόνοιας και τοξικού λόγου για την σημερινή αντιπαράθεσή στη Βουλή.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «ο πρώτος δίχως ίχνος γενναιότητας καταθέτει ένα νομοσχέδιο συγκάλυψης και εκ των υστέρων νομιμοποίησης των παράνομων ενεργειών της κυβέρνησης του.

Από το «ελάτε να ενημερωθείτε στο αυτί», μας λέει τώρα ευθέως: «Ελάτε να ενημερωθείτε μετά από τρία χρόνια».

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός «κάνει ότι μπορεί για να ξεπεράσει τον κάβο των εθνικών εκλογών χωρίς να έχει μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Όμως οι αποκαλύψεις συνεχίζονται», επικαλούμενος το σημερινό άρθρο των New York Times.

«Οι New York Times δημοσιεύουν ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια εξαγωγής του Predator της εταιρείας Ιntellexa στη Μαδαγασκάρη. Μια ευρωπαϊκή χώρα δηλαδή, που οφείλει να προστατεύει αταλάντευτα τα ανθρώπινα δικαιώματα, εκτίθεται ανοίγοντας το δρόμο σε άλλες χώρες να χρησιμοποιούν τέτοια κακόβουλα λογισμικά σε βάρος των ελευθεριών των πολιτών τους», σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Στρέφει παράλληλα τα βέλη του στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο υπογράμμισε ότι «καλό θα ήταν να εξηγήσει στον ελληνικό λαό πως είναι δυνατόν επί ημερών του εμπλεκόμενη με το Predator εταιρεία, που ιδρύθηκε με λίγες χιλιάδες ευρώ, να υπογράφει συμβάσεις εκατομμυρίων με το δημόσιο και μετά ο γιος του υπουργού που τις υπέγραψε, να προσλαμβάνεται εκεί».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι κανείς εκ των δυο αρχηγών δεν απαντά καθαρά στα ερωτήματα και πρόσθεσε οτι «μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον στην υπονόμευση των θεσμών».

Κατέληξε με την αναφορά ότι ο ελληνικός λαός αξίζει περισσότερα από αυτό, που του προσφέρει η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ένταση στη Βουλή: Αποχώρησε ο Μητσοτάκης - Τσίπρας: «Με την εθνική ασφάλεια δεν παίζουμε, αφήστε τα γελάκια»

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κάντε μήνυση στους δημοσιογράφους - Είστε εξαπατημένος ή επικίνδυνος;