Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ - Συνάντηση με τον CEO της Netflix

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ - Συνάντηση με τον CEO της Netflix
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει με τον Τεντ Σαράντος, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της αμερικανικής πλατφόρμας streaming στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, την Τετάρτη, συγχαίροντας τον για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη σταθερή βούληση της Ελλάδας για περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και διεύρυνση της συνεργασίας με το Ισραήλ.

Συνάντηση με τον CEO της Netflix

Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Co-CEO της Netflix, Τεντ Σαράντος, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της αμερικανικής πλατφόρμας streaming στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, όπως το ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στο Συνέδριο «Ίσες ευκαιρίες στην εργασία», το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο πλαίσιο του οποίου στις 9:40 θα έχει συζήτηση με πολίτες που τους αφορούν άμεσα οι πολιτικές ισότητας.

Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης.

Στις 21:20 ο Πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η CEO και Co-founder της Endeavor, Linda Rottenberg».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Ίσες ευκαιρίες στην Εργασία»: Παρουσία Μητσοτάκη την Πέμπτη το συνέδριο ΔΥΠΑ-Υπ. Εργασίας

Μητσοτάκης: Το σύνολο των προγραμματικών μας δεσμεύσεων για την Παιδεία ολοκληρώνεται

gazzetta
gazzetta reader insider insider