ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση» για τα Rafale;

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση» για τα Rafale;

Αιχμές για την σύμβαση με τα Rafale η οποία ψηφίζεται αύριο Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής αφήνει η αξιωματική αντιπολίτευση καθώς με κοινή δήλωση τους οι κ.κ. Θοδωρής Δρίτσας, Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας και Γιώργος Τσίπρας, Αν. Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διερωτώνται «τί θέλει να κρύψει η Κυβέρνηση από τη Σύμβαση με τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη Rafale;»

Στην ίδια δήλωση σημειώνουν ότι «καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής, η Κυβέρνηση και η κυβερνητική πλειοψηφία, συνεπικουρούμενες από τον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ., επιβάλει πλήρη αδιαφάνεια στη διαδικασία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων για τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη Rafale, με μία άκρως προβληματική, διάτρητη και ετεροβαρή Σύμβαση, των γαλλικών εταιρειών με το ΥΠ.ΕΘ.Α.

Σε δυόμιση μέρες, ως "επείγον" και χωρίς προηγούμενη γνώμη της αρμόδιας Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, άρον-άρον, κάνουν νόμο μία Σύμβαση, την οποία δεν μπορεί, επί της ουσίας, να βελτιώσει η Βουλή! Ούτε και να την ελέγξει.

Γιατί άραγε τα κάνουν αυτά; Έχουν κάτι να κρύψουν;»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider