Ανάρπαστα τα σοκολατάκια με αλκοόλ - Πανδαιμόνιο στην Κίνα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανάρπαστα τα σοκολατάκια με αλκοόλ - Πανδαιμόνιο στην Κίνα
Τα σοκολατάκια με αλκοόλ κάνουν πάταγο στην Κίνα και αποφέρουν σημαντικά κέρδη και προσοχή στην Kweichow Moutai και την Dove.

Τα σοκολατάκια με αλκοόλ κάνουν πάταγο στην Κίνα και αποφέρουν σημαντικά κέρδη και προσοχή στην Kweichow Moutai και την Dove.

Ειδικότερα, συσκευασία με 2 σοκολατένιες λιχουδιές σε κυκλικό σχήμα που πωλούνται έναντι 4,80 δολαρίων, εξαντλήθηκαν αμέσως όταν κυκλοφόρησαν το Σάββατο, είναι οι προπωλήσεις καθημερινά παίρνουν «φωτιά». Αν και ορισμένοι διαμαρτύρονται για το κόστος τους, ακόμη και στη... «δευτερογενή αγορά» καθώς τα 12 σφαιρικά σοκολατάκια αγγίζουν τα 500 γουάν.

Η Kweichow Moutai προσπαθεί να τονώσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, καθώς πάνω από το 80% των εσόδων της προέρχεται από το μουτάι, ένα ποτό που παραδοσιακά σερβίρεται σε κρατικά συμπόσια και είναι δημοφιλές στους μεσήλικες. «Η Moutai πρέπει να είναι για πάντα καινοτόμα και να αγκαλιάζει τη νέα γενιά», δήλωσε ο Πρόεδρός της, Ding Xiongjun στις 16 Σεπτεμβρίου.

«Οι καμπάνιες μάρκετινγκ που συνδέουν μια premium επωνυμία με τη μαζική κατανάλωση μπορεί να μην είναι χρήσιμες για τη Moutai», προειδοποίησε ο Zhao Huanyan, οικονομολόγος της Huamei Consulting με έδρα τη Σαγκάη. «Μπορεί να μην υπάρχει μακροχρόνιος αντίκτυπος στους καταναλωτές που δεν έπιναν ούτως ή άλλως Moutai, αλλά παράλληλα να υπάρξει σύγχυση στους παραδοσιακούς πελάτες της» πρόσθεσε.

Η εταιρεία οινοπνευματωδών ποτών πάντως, είναι ξεκάθαρη σχετικά με τις προτεραιότητές της και δεσμεύεται να μην απομακρυνθεί από τις ρίζες της. Η συνεργασία με την Dove «ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της Moutai», ανεξάρτητα από τις αλλαγές ή τις προσαρμογές «μένουμε πιστοί στις παραδόσεις μας» διεμήνυσε ο CEO.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Άρχισαν πάλι αγροτικές εργασίες στη Θεσσαλία!

Θεσσαλία: Αγρότες και κτηνοτρόφοι μετρούν τις «πληγές» τους από τη θεομηνία «Daniel»

Έβρος: Η άρρηκτη σχέση πυρκαγιάς και πλημμύρας και οι νέοι κίνδυνοι

gazzetta
gazzetta reader insider insider