Market Pass: Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την επιδότηση Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Market Pass: Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για την επιδότηση Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου
H διορία για την υποβολή των αιτήσεων από τους νέους δικαιούχους είναι από σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, ενώ οι παλαιοί δικαιούχοι δεν χρειάζονται να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Ανοιχτή είναι η ψηφιακή πλατφόρμα vouchers.gov.gr για την χορήγηση του MarketPass με τους επιδοτούμενους μήνες να είναι οι Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος.

H διορία για την υποβολή των αιτήσεων από τους νέους δικαιούχους είναι από σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, ενώ οι παλαιοί δικαιούχοι δεν χρειάζονται να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Υπενθυμίζεται, πως η τρέχουσα τρίμηνη φάση του προγράμματος ενάντια στην ακρίβεια αποτελεί παράταση του αρχικού προγράμματος. Ωστόσο, όπως το οικονομικό επιτελείο γνωστοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, δεν θα δοθεί νέα παράταση μετά τον Οκτώβριο, καθώς οι ανάγκες αποκατάστασης μετά από τις φυσικές καταστροφές ανέτρεψαν τον αρχικό σχεδιασμό.

Το ΥΠΕΘΟ, επιπλέον, δημοσιοποίησε 12 χρηστικές ερωταπαντήσεις για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Αυτή δεν είναι και η μόνη κίνηση στήριξης του εισοδήματος των Ελλήνων, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το Youth Pass με στόχο την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ σε περίπου 200.000 νέους 18 και 19 ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Market Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα - Ποιοι θα κάνουν νέα αίτηση

Χατζηδάκης: «Ναι» σε επίδομα θέρμανσης και προσωπικής διαφοράς, αύξηση ΚΕΑ - Υπό αίρεση η παράταση του Market Pass

Όμηρος Τσάπαλος: 1 δισ. ευρώ θα δοθεί φέτος στον θεσσαλικό κάμπο - Πάνω από 2 δισ. το κόστος της καταστροφής

gazzetta
gazzetta reader insider insider