Ισπανία: Στο 3,3% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισπανία: Στο 3,3% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στο 3,3% σε ετήσια βάση διαμορφώθηκαν τον Αύγουστο οι τιμές καταναλωτή στην Ισπανία, αυξημένες σε σχέση με το 2,9% του Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Ινστιτούτου Στατιστικής της χώρας της Ιβηρικής.

Στο 3,3% σε ετήσια βάση διαμορφώθηκαν τον Αύγουστο οι τιμές καταναλωτή στην Ισπανία, αυξημένες σε σχέση με το 2,9% του Ιουλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Ινστιτούτου Στατιστικής της χώρας της Ιβηρικής.

Παράλληλα, ο εναρμονισμένος με την ΕΕ ισπανικός δείκτης τιμών καταναλωτή, διαμορφώθηκε επίσης στο 3,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, όπως αναμενόταν από τους αναλυτές.

Ο δομικός πληθωρισμός, διαμορφώθηκε στο 0,7% σε ετήσια βάση, έναντι του 0,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Κλειδώνουν» οι παρατάσεις σε ΦΠΑ και φορο-κίνητρα – Το σχέδιο που βρίσκεται στο τραπέζι για την στήριξη ιδιοκτητών και ενοικιαστών

Ποιοι όμιλοι «προκρίνονται» για το φοιτητικό / πολιτιστικό ΣΔΙΤ στη Δυτική Αττική – Ποιος έμεινε «εκτός»

Εξοχική κατοικία: Αμερικάνοι και Καναδοί «σαρώνουν» την Ελληνική αγορά - Πόσα δίνουν, ποιες περιοχές προτιμούν

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider