Καραμανλής: Πυκνώνουν τα δρομολόγια των ΜΜΜ από τη Δευτέρα 11/5

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καραμανλής: Πυκνώνουν τα δρομολόγια των ΜΜΜ από τη Δευτέρα 11/5
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών φοράει μάσκες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Αυξημένα θα είναι τα δρομολόγια στα μέσα μεταφοράς από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ θα μπουν εμβόλιμα δρομολόγια σε λεωφορεία και σε μετρό με τις χρονοαποστάσεις να μειώνονται στα 5 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η ερχόμενη Δευτέρα είναι πολύ σημαντική γιατί ανοίγει το λιανεμπόριο και θα κινηθεί στα μέσα μεταφοράς το 30% με 35% των επιβατών που κινούταν πριν την πανδημία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός μεταφορών και σημείωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία φοράει μάσκες στα ΜΜΜ και πως αυτή την βδομάδα θα αρχίσει να τοποθετείται και διαχωριστικό νάιλον εκεί που είναι ο οδηγός.

Σύντομα θα επιτρέπεται και δεύτερος επιβάτης στα ταξί

Σύντομα θα επιτρέπεται και δεύτερος επιβάτης στα ταξί, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1.

Ο κ. Καραμανλής προανήγγειλε ειδικότερα ότι θα υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον υφυπουργό Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη και τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, ώστε τις επόμενες ημέρες να μπορεί να μπαίνει και δεύτερος επιβάτης στα ταξί, καθώς είναι κατανοητό πως ένα ζευγάρι ή δύο άνθρωποι που μένουν στο ίδιο σπίτι και θέλουν να μετακινηθούν, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ισχύουσα ρύθμιση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider