Ανοίγει νέο κατάστημα JYSK στην Καλλιθέα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγει νέο κατάστημα JYSK στην Καλλιθέα
Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος πραγματοποιούνται την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Το 39ο κατάστημά της στην Ελλάδα ανοίγει η δανέζικη αλυσίδα JYSK. Πρόκειται για ένα κατάστημα περίπου 800 τ.μ που βρίσκεται στην Καλλιθέα, στην οδό Χαροκόπου 87 με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί.

Σημειώνεται ότι JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα. Με τα εγκαίνια του καταστήματος της Καλλιθέας η JYSK Ελλάδας βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την επίτευξη αυτού του ιστορικού για την εταιρεία στόχου».

Σημειώνεται ακόμη ότι «οι πελάτες στο νέο κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος της JYSK είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και τις υπηρεσίες Click & Collect και Παραλαβή από κατάστημα».

«Νέος κύκλος επέκτασης καταστημάτων»

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει σχετικά: «Με το νέο κατάστημα η JYSK ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα και πλέον είμαστε πολύ κοντά στο στόχο των 40 καταστημάτων στην πενταετία. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Σύντομα ένας νέος κύκλος επέκτασης θα ανοίξει καθώς στόχος μας για τη δεύτερη πενταετία είναι να φτάσουμε σε όλους τους μεγάλους δήμους και πόλεις της Ελλάδας».

Όπως επισημαίνεται, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK.

Επενδύσεις από τις μεγάλες αλυσίδες

Άλλωστε παρά την κρίση του κορονοϊού, μέσα στο 2020 όλες οι μεγάλες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στα είδη σπιτιού (ΙΚΕΑ, LEROY MERLIN, JYSK) συνεχίζουν το επενδυτικό τους πλάνο, επεκτείνουν το δίκτυο τους και προσπαθούν να διατηρήσουν τη δυναμική των Online πωλήσεων που αναπτύχθηκε την περίοδο του lockdown, επενδύοντας στα ηλεκτρονικά τους κανάλια.

Και οι καταναλωτές ωστόσο οι οποίοι περνούν το τελευταίο διάστημα περισσότερο χρόνο στο σπίτι, έχουν ψηλά στις προτιμήσεις των αγορών τους προϊόντα, όπως έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διακοσμητικά, λευκά είδη κ.α.

Διαβάστε επίσης:

Η «μάχη» του σπιτιού για τρεις κολοσσούς

Έρχονται νέα καταστήματα ΙΚΕΑ – Το πρώτο τον Οκτώβριο στον Πειραιά

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider