Ένα νέο κατάστημα JYSK εγκαινιάζεται την Πέμπτη 18 Ιουνίου στο Χαλάνδρι με το δίκτυο της δανέζικης αλυσίδας να φτάνει έτσι τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το δίκτυο της JYSK αναπτύσσεται συνεχώς, σε πλήρη εφαρμογή του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων έως το τέλος του 2020 με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της JYSK στη χώρα μας. Το Χαλάνδρι αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος εκεί, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Ο κ. Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Με το νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι η JYSK φτάνει τα 35 καταστήματα στην Ελλάδα και μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο των 40 καταστημάτων στην πενταετία. Παρά τη μικρή καθυστέρηση που προκάλεσε το lockdown λόγω της πανδημίας είμαστε εντός του πλάνου για να κλείσουμε το οικονομικό μας έτος που τελειώνει τον Αύγουστο με συνολικά 8 νέα καταστήματα ενώ το πλάνο επέκτασης για το επόμενο οικονομικό έτος προβλέπει ακόμα 10 καταστήματα. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βελτιώνουμε διαρκώς τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας αποτελέσματα. Σύντομα ένας νέος κύκλος επέκτασης θα ανοίξει καθώς στόχος μας είναι να φτάσουμε σε όλους τους μεγάλους δήμους και πόλεις της Ελλάδας».

Το κατάστημα στο Χαλάνδρι

Το νεό κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο  Μεσογείων 335 σε έναν χώρο πάνω από 900 τετραγωνικά μέτρα.

Οι πελάτες στο κατάστημα του Χαλανδρίου θα έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος της JYSK, οπως επισημαίνεται είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία Click & Collect.