E-food: Ξεκίνησε πιλοτικά η συνεργασία με τον Σκλαβενίτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
E-food: Ξεκίνησε πιλοτικά η συνεργασία με τον Σκλαβενίτη
Όπως είχε επισημάνει το insider.gr, η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε τη Δευτέρα με πιλοτική εφαρμογή στην περιοχή του Περιστερίου.

Τη συνεργασία του με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ανακοινώνει η πλατφόρμα online delivery, e-food, με στόχο όπως επισημαίνει την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Όπως είχε επισημάνει το insider.gr, η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε τη Δευτέρα με πιλοτική εφαρμογή στην περιοχή του Περιστερίου. Πηγές κοντά στην εταιρεία Σκλαβενίτης ανέφεραν μάλιστα πως πρόκειται για ένα project πάνω στο οποίο εργάζονται από καιρό και το οποίο επισπεύδεται τώρα, λόγω και της συγκεκριμένης συγκυρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται,ότι ξεκινώντας πιλοτικά από το κατάστημα «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» στον Κηφισό στην περιοχή του Περιστερίου και με στόχο να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η πολύ σημαντική αυτή συμμαχία προσφέρει στους χρήστες του efood τη δυνατότητα παραγγελίας και αγοράς ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4 μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4 μμ.

Σύντομα, όπως προστίθεται θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το Κατάστημα, ενώ η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας.

Το e-food προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα επιλογής "Παραλαβή χωρίς επαφή", στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια τόσο του διανομέα, όσο και του καταναλωτή.

«Η άμεση ανακοίνωση της συνεργασίας, επιβεβαιώνει την πρόθεση των δύο εταιρειών να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τρέχουσες συνθήκες, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των καταναλωτών για αγορά βασικών προϊόντων και την στήριξη των απαραίτητων μηχανισμών που θα βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider